Normafa Club House - Rendezvényhelyszín a természet ölén

A közelmúltban megnyitotta kapuit a Normafa Club House, ahol az exkluzívitás és a kényelem találkozik, inspiráló és kreatív környezet teszi felejthetetlenné az itt töltött időt. 

Több rendezvényteremmel, egy tréningközponttal, wellness részleggel, 60 szobával és változatos kültéri programlehetőségekkel várják a céges rendezvényre, családi eseményre vagy esküvőre érkező vendégeket. A Normafa park szomszédságában, közel három hektáros ősparkban található épületet az indiai vaszati elveit szerint tervezték, újították fel. A belső terek és a kert kialakításakor, a növények kiválasztásánál a természetes és az épített környezet közötti egyensúly megteremtése volt a tervezők célja. A Normafa Club House két különálló épületben nyújt all inclusive ellátást a rendezvényre érkező csoportok számára. Egy- és kétágyas, zuhanyzóval felszerelt szobáiban igényes bekészítés szolgálja a vendégek kényelmét. A Rendezvényközpont (Event Center) színházterme professzionális hang- és fénytechnikával, dupla vetítővászonnal, projektorral, Apple TV-vel, mikrofonnal ellátott pulpitussal felszerelt, emellett a Vadász termet, a Normafa Stúdiót és a Normafa dupla termet vehetik még igénybe a rendezvények résztvevői.  Egy tárgyaló termet is kialakítottak, ahol a nagy tárgyalóasztal köré 6-8 fő tud leülni és iLED TV, Logitech meet up videokonferencia rendszer, asztalba épített rejtett áramvételi pontok, Apple TV segíti a megbeszélések gördülékeny levezénylését.

A Club House tágas étteremébe az üvegtetőn, oldalról pedig a teljes egészében kinyitható üvegfalakon át áramlik be a napfény. Professzionális séf gárda és személyzet biztosítja a vendégek számára a gondosan válogatott minőségi és egészséges alapanyagok felhasználásával készült kulináris ízélményt. Széles választékban kínálnak vegán és vegetáriánus fogásokat is. A Grill Terrace a Normafa Club House része, de mégis külön álló egysége; a gesztenyefák alatt kialakított, árnyékolókkal ellátott, ültetett és állófogadásra is alkalmas helyszín minden évszakban a vendégek rendelkezésére áll. Az 50-150 fő részére kényelmes tér tovább növelhető a teraszra nyitható, fedett lounge résszel.

A kertben található medencét nyáron, illetve télen lefedve is használhatják a látogatók. Jó időben a medence melletti pázsitos kert piknikezéshez, csapatépítéshez vagy éppen informális megbeszélésekhez nyújt kellemes helyszínt; lenyen szó borkóstolóról, egyéb gasztronómiai programról, workshopról, privát koncertről, esteleg mozi estről. Akár aktív sport, akár könnyebb lazítás a célunk, a kültéri programkínálatban mindenki megtalálja a leginkább neki valót. Jóga, szauna, jacuzzi, vagy az egyre népszerűbb és híresebb Teqball, Teqpong, Teqis, Qatch, Teqvoly mellett egy rövid kirándulás, vezetett túra is megszervezhető a Normafán. A felejthetetlen élményeket a Normafa Club House programszervező, valamint animátor és tréner csapata támogatja.

A Yoga Retreat/spa részlegen jótékony hatású krioszauna (hidegterápiás kabin), bikram és univerzális jóga termek, exkluzív öltözők, zuhanyzók, valamint kültéri szauna és jacuzzi várja a testi-lelki felüdülésre vágyó vendégeket.