Pazar balatoni panoráma az őszi rendezvényszezonban

Legyen szó konferenciákról, esküvőkről, csapatépítő tréningekről, üzleti tárgyalásokról vagy egyéb rendezvényekről, a siófoki Hotel Yacht**** Wellness & Business tökéletes választás.   

A szálloda 300 négyzetméteres legfelső emelete, mely rendezvényszintként szolgál, balatoni panorámájával lenyűgöző helyszínt biztosít. A balatoni kilátással rendelkező rendezvényszinthez tartozik még egy 70 m2-es fedett-nyitott terasz, ami kitűnő lehetőség állófogadások, köszöntők megtartására. Ugyanitt található egy kisebb, 80 m2-es terem, illetve, az akár három részre is osztható nagyterem, mely 162 m2 alapterületű. A maximális kihasználhatóság miatt ezen termek egybenyithatóak, így akár 200 fő befogadására is alkalmasak.

Összejövetelek, kisebb megbeszélések és tréningek helyéül szolgálhat az első emeleten található Móló terem is. A termek nagy része természetes fénnyel megvilágított, padlószőnyeg borítású és légkondicionált.

A szálloda előre egyeztetett teljeskörű catering szolgáltatást biztosít, igény szerint rendezvénytechnikai felszereléssel. 

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!