Park Inn by Radisson Zalakaros

A tökéletes rendezvényhelyszín.  

A távolság sem jelent akadályt, az ország egész területéről kényelmesen megközelíthető autóval és busszal egyaránt az első nemzetközi lánchoz tartozó négycsillagos szálloda Zalakaroson. Kivitelezését tekintve több ponton visszaköszön a jellegzetes Park Inn stílus: lendületes színvilág, minimalista dizájn, nagy terek, minőség és kényelem, 239 jól felszerelt modern, tágas, az átlagosnál nagyobb alapterületű standard családi szobával, lakosztállyal és superior lakosztállyal.

A közel 400 négyzetméteres, 2 részre szekcionálható, akár 300 fő befogadására alkalmas bálterem 6 méteres belmagassága, oszlop nélküli kialakítása és speciális akusztikája miatt egyedülálló rendezvényhelyszín a környéken. A terem a konferenciák és előadások mellett nagyobb gálaesemények, bankettek, esküvők, kiállítások vagy akár koncertek, előadások, filmvetítések helyszínének is kiváló választás lehet. Jó időben a tér még tovább bővíthető, hiszen az előtérből közvetlenül egy csodás kilátással rendelkező, zöld, parkosított területre léphetünk ki. A szálloda lobbyjában, a rendezvény előtérben, de akár közvetlenül a bálteremben is lehetőség van autók beállására és bemutatására.

Ízletes magyar és nemzetközi ételek, zalai specialitások nyújtanak gasztronómiai élményeket. Hangulatos étkezések, barátságos atmoszféra, igazi lounge érzés minden alkalomra. 

Egy fárasztó, konferencián eltöltött nap után a nyugodt pihenés garantált a szállodával közvetlen összeköttetésben álló Zalakarosi Gyógy-és Wellness Fürdőben. Számtalan kültéri és beltéri medence, széleskörű wellness szolgáltatások, vízi attrakciók, szaunák és csúszdapark várja a vendégeket. A korlátlan és komplex fürdőbelépőt a szobaár tartalmazza. 

Kényelmes és biztonságos parkolásra van lehetőség a szálloda sorompóval lezárt területén autók és buszok részére, 250 férőhellyel szabadtéren, részben fedett részen és fűtött mélygarázsban is.

További információ>>

Kérje ajánlatunkat az info@dayholday.hu címen!