Néhány rémesen jó halloweeni program Budapesten

A2019-es fővárosi forgatag még az átlagosnál is őrültebb lesz október utolsó heteiben. 

Október 31-én, halloween napján például rémséges arcok lepik el az utcákat, és ahogy minden évben, jobbnál jobb tematikus programok és partik közül választhatnak, hogy méltóképpen űzzék el a rossz szellemeket. Mutatjuk az idei budapesti felhozatalt, a részletekért kattints a programok nevére!

Halloween kerékpáros felvonulás, Újhegyi sétány

Idén is jelmezbe öltöznek a bringások, és vígan, cukrot osztogatva kerekeznek egyet Kőbányán. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet a láthatóságra, ezért kérik, mindenki gondoskodjon megfelelő világításról. A legjobb jelmezeket díjazzák! A tervezett útvonal: Újhegyi sétány – Liget tér -Népliget -Szent László tér – Újhegyi sétány.

Világító festés kripta hangulatban, Art Masters

Az ArtMasters Paint Night alkalmain az alkotás örömét egy hangulatos étteremben vagy bárban élheted át. Legyen ez a 2-3 óra az ellazulásé, a barátoké, a finom italoké és a felejthetetlen élményeké!

CreepyShake, Füge Udvar & Play

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a “creepy” szerelmeseinek kedvenc ünnepén tartott összejövetel. Program: beszélgetés a CreepyShake íróival és Böjtös Gáborral, majd zenei és jelenetfelismerő kvízjáték. Mi lesz még? Jelmezverseny és creepy disco egészen hajnalig!

Halloween az óbudai Trófea Grill Étteremben

Mit szólnál ahhoz, ha az utolsó vacsorát jelmezversenyes körítésben fogyaszthatnád el? Az óbudai Trófea hamisítatlan halloweeni hangulattal vár október 31-én, a megszokott all-you-can-eat koncepcióval. A program 19.00-3.00 között tart és 8 900 HUF/fő az ára. Ne felejts el időben asztalt foglalni!

Esti séta az Állatkertben

A fővárosi állatkertben speciális halloween-i sétával várnak október 31-én. A 18 órakor kezdődő, körülbelül három órás sétára az állatkert szakvezetői nemcsak állati-, hanem kultúrtörténeti érdekességekkel is készülnek, az állatkert sötét sétányain – és a kivilágított állatházakban – bőven lesz élmény minden érdeklődő számára.

One Dance, Ötkert

Október 31-én halloween legrémisztőbb táncát rophatod, ha az Ötkert felé visz az utad. A terv szerint egész este a legrémisztőbb rnb, hip-hop és reggaeton slágereket pörgetik majd. A jelmezben érkezőket welcome drinkkel jutalmazzák, a legjobb jelmez tulajdonosa pedig vendégük egy Bacardi hajóra!

Bohemian Betyars Halloween, Akvárium (vendég: The Hatters)

Október 31-én este a bujdosó, rabló betyárlovasok szellemei kísértenek az Akvárium Klub Nagyhalljában; bő 1 hónapos kelet-ázsiai turnéja után hazatér a Bohemian Betyars, és őrült műsort tol halloween éjszakáján, segítségül hívva orosz bajtársait, a The Hatters zenekart.

Halloween Party, Neverland

Ismét egy kiváló alkalom, hogy valami eszeveszett maskarába bújva bulizd át az éjszakát! A szabadulószobák ásza, a Neverland gondoskodik a körítésről: lesznek spéci halloweeni italok, tematikus zeneválogatás, és az elmaradhatatlan Neverland-hangulat! Tarts velük egy felejthetetlen bulira!

L.A. NIGHT Halloween Spectacle, Budapest Marriott Hotel

Az év legfélelmetesebb éjszakáján egy olyan elegáns hely is kísértetkastéllyá alakul, mint a Budapest Marriott Hotel. Este 9-11 között vérfagyasztó üdvözlőitallal és profi sminkmesterekkel várnak, a szuper fotóhátterekről már nem is beszélve! Az asztalfoglalással kapcsolatos további információkat keresd az esemény Facebook-oldalán!

Rap Halloween, Analog Music Hall

A város legjobb beöltözős underground hiphop bulija vár az Analog Music Hallban! Ha jelmezben érkezel, vendégük vagy egy welcome drinkre.

Thriller Night, Duna Event

Szállj hajóra és ünnepeld az év legrémségesebb éjszakáját szörnyek és szellemes társaságában! Felejthetetlen élményre számíthatsz halloween koktélokkal, meglepetésekkel, és a 80-as 90-es évek legjobb slágereivel. A jelmezben érkezőket megajándékozzák!

Forrás: funzine.hu