Négycsillagos hotellel bővül a Szent Gellért Fórum

A Szent Gellért Fórum, mely Szeged és a Dél-Alföld legnagyobb, legkomplexebb rendezvényhelyszíne 2023 nyarán egy négycsillagos, 50 szobás hotellel egészül ki, az építési munkálatok már javában folynak.

A 2020-as év legjobb vidéki rendezvényhelyszín díjat elnyert Szent Gellért Fórum szolgáltatási köre eddig is kiemelkedőnek számított, ám a hotel megépülésével olyan komplexum jön létre Szegeden, mely egyedülálló a régióban. A Szent Gellért Fórum legfőbb erőssége a kiemelkedően gazdag helyszínválaszték, mely a hotel megépülésével további termekkel és lehetőségekkel bővül.

A Dél-Alföldön egyedülálló, korszerű, a XXI. századi követelményeknek megfelelő kulturális-, szabadidős-és sportközpont méltó helyszínéül szolgál a legkülönbözőbb rendezvényeknek. A 10 hektáros területen található egy 8000 fős lelátóval rendelkező labdarúgó stadion, két multifunkciós rendezvényterem, ahol állófogadások, konferenciák, gálavacsorák szervezésére van lehetőség, egy multifunkciós sport-és rendezvénycsarnok, amely akár 1000 fős események (koncertek, fogadások, konferenciák, sportesemények) megrendezésére alkalmas, egy szabadtéri kisszínpad és egy amfiteátrum.

A rendezvényhelyszíneket sportpályák és egyéb helyszínek egészítik ki: három salakos teniszpálya, 100 méteres futópálya, többfunkciós rekortánpálya, kültéri kondicionáló park és játszótér várja a nagyobb és a kisebb vendégeket. A vendéglátás magas minőségéről a Katedrális Étterem gondoskodik, a Fórum akár több ezer fős rendezvényei esetében is a Dóm téren megszokott ízekkel és minőséggel találkozhatnak a résztvevők. A választható vezetett stadiontúrán a kulisszák mögé is bepillantást nyerhetünk, így meglátogatható a skyboxok szintje, a játékoskijáró, a centerpálya és a vezetési pont is, miközben érdekességeket tudhatunk meg a Szeged-Csanád Grosics Akadémia mindennapjairól és a stadion üzemeltetéséről. Logók, videók, üdvözlőfeliratok látványos megjelenítését teszi lehetővé a hatalmas eredmény kijelző és a pályát körbefutó Led perimiter. Sőt a stadion díszkivilágítása is kérhető, mely a gálavacsoráknál kifejezetten népszerű látványelem.

Az új szálloda 2023-as átadásával a Szent Gellért Fórum szálláslehetőséget is biztosít majd megrendelői számára, tovább bővítve Szeged minőségi szálláskapacitását.