Naspolya Nassolda, meg kell kóstolni!

Minket elvarázsoltak, nem csak a "mentes" édességeket kedvelő kollégákat!

Ez az igazán szuper RAW VEGAN cukrászda, kávézó egy új partnerünk, akiket szívesen ajánlunk Önöknek!

Mindent Ők készítenek, ez számukra valójában nem is kérdés – mégis úgy gondolják, hogy nem tudják ezt eleget hangsúlyozni. A borokon kívül mindent helyben készítenek, ami a kínálatukban szerepel: a tortáktól az aszalt finomságokig, a juice-októl a reggeli granolákig.

A kávéikhoz, Szuperkakaókhoz és a chia pudingokhoz használt magtejet is maguk készítjik. Törzsvendégeik nagy kedvence a tartalmas és ízletes mandulatej, amit minden reggel frissen készítenek bio mandulából.

Az úgynevezett “mentes” cukrászdákat - melyek gomba módjára szaporodnak mostanság - elárasztották a művi cukorhelyettesítők, a gluténmentes lisztek, laktózmentes tejek. Ezek az eljárások éppúgy nem a természetesség útján járnak, mint maga az élelmiszeripar. A Naspolya Nassolda finomságaiban az édes ízért főképp az aszalt gyümölcsök felelnek; nem használnak műcukrokat, vagy kémiai úton “mentessé” tett tejeket, liszteket. Az energiáikat ezek beszerzése helyett arra fordítják, hogy valóban ízletes gyümölcsöket termelő gazdákat kutassanak fel.

Bizalommal ajánljuk tortáikat, süteményeiket rendezvényekre, irodai cateringekre is! Érdemes kipróbálni!

Akár egy reggelire ellátogatni hozzájuk a VI. kerületi Káldy utcába, mely a Gozsdu udvar közelében található!