Motorosok tematikus hotele a Dolomitoknál

Vespa, Ducati és Harley-Davidson szobákat is berendeztek egy olasz hotelben.

Vespa, Ducati és Harley-Davidson szobákat is berendeztek egy olasz hotelben.

Az olaszországi Hotel Al Plan a motorosok szívét megdobogtató tematikus szobákat is kínálnak a Dolomitok lábánál, adja hírül az onroad.hu motoros portál.

Egy nagyobb szabású motoros túrán azonban inkább azt szokták figyelni, hogy a szálláson jó helyen tudják tárolni a motorokat, ne legyen túl drága a szálláshely, hiszen úgysem ott töltik az egész napot és legyen kiadós reggeli, hogy utána az ebédidőt is nyeregben tölthessék a motorozás szerelmesei.

Motorrajongóknak kínál tematikus szobákat az olaszországi hotel Al Plan Hotel a Dolomitok útjai mentén. A Vespa, a Ducati vagy a Harley-Davidson márka rajongóinak is akad ezen a helyen olyan vendégszoba, ahol még a panoráma is pazar a környező hegyekre.

A Vespa szoba a színvilágát a márka versenymúltjából meríti. Talán ez a leggazdagabban berendezett a három közül, eredeti alkatrészekkel (pl. egy komplett blokkal) és számtalan apró utalással. A Ducati Corse hálóhelyiség egy fokkal minimalistább, a Harley-Davidson tematika pedig adja magát. Színvilágával és semmi mással össze nem téveszthető lógójával együtt, írják a motorosok.

Forrás: onroad.hu