Mercure Korona új köntösben

A MICE ügyfelek igényeinek kíván megfelelni a Mercure Budapest Korona új kávészünet lehetőségeivel, és még rengeteg más színes szolgáltatásával.

A MICE ügyfelek igényeinek kíván megfelelni a Mercure Budapest Korona új kávészünet lehetőségeivel, és még rengeteg más színes szolgáltatásával.

Ha valaki még nem ismerné a helyszínt, és szolgáltatásait, íme egy kis bemutató róluk.

Ebben a szállodában átélheti a harmónia élményét, melyet Magyarország, jövője és tradíciói hoztak létre. Érezze, hogy részese a királyi történelemnek, egy vibráló helyileg inspirált érintéssel. A Mercure Korona szálloda Budapest egyik legdominánsabb szállodája, mely a szolgáltatások színes skáláját kínálja.

A város üzleti és szórakoztató negyedének szívében található és széles élmény választékot nyújt. Fedezze fel és élje át a magyar főváros jellegzetes hangulatát.

416 szobája különleges élményt nyújt a belvárosban. Legyen szó a standard klasszikusan kialakított szobákról vagy a nemrég felújított hangulatos Superior szobákról, legmodernebb technológiákkal felszerelve és királyi történelemmel ötvözve. Kényeztesse magát úgy, mint egy király vagy királynő, miközben a város hihetetlen kilátásában gyönyörködik.

A legmagasabb élményt kétség kívül a Privilege szobák nyújtják, Nespresso kávégéppel és teljeskörű fürdőszobai kényelemmel felszerelve, valamint használja ki a 10 %-os kedvezményt a szállodai szolgáltatásokból. Élvezze a MyBridge Lounge exkluzív pihentető hangulatát reggeli közben, délután pedig ismét várja Önt a Lounge különleges harapnivalókkal, borokkal.

Friss ízletes és egészséges svédasztalos reggeli várja, a helyi különlegességek meglepően széles választékával a Grand Market Hall étteremben.

A szálloda tökéletes helyszín céges találkozókra vagy konferenciákra. Precíz és szakképzett személyzet áll rendelkezésre és biztosítja eseményének zökkenőmentes lefolyását.

9 légkondicionált, természetes fényű konferenciaterme van, melyek közül a legnagyobb 150 személy befogadására képes, kapacitása teljes kihasználtságában 300 személy befogadására is alkalmas ülőhelyes gálavacsorákra.

A közvetkező ajánlatok várják a vendégeket a kávészünetekben:

ALAP Kávé / Tea - Szénsavas és rostos italok / Ásványvíz - Sós és édes aprósütemények

GYÜMÖLCSÖS Kávé / Tea - Szénsavas és rostos italok / Ásványvíz - Sós és édes aprósütemények - Friss gyümölcs

FITT Kávé / Tea - Szénsavas és rostos italok / Ásványvíz - Smoothie vagy frissen préselt gyümölcs / zöldséglé – Zabkeksz – Zöldségmártogatós - Friss gyümölcs (vágott vagy egészben)

ÉBRESZTŐ Kávé / Tea - Szénsavas és rostos italok / Ásványvíz - Házi yoghurt granolával - Croissant / Mini édessütemény - Chia Puding - Friss narancslé

Érdemes ellátogatni és személyesen kipróbálni a helyszínt!