Megújulva várja az utazókat a Danubius több szállodája

A közelmúltban három Danubius szállodában is befejeződtek a felújítási munkálatok, a fővárosi és vidéki egységek megújult szobákkal és új szolgáltatásokkal köszöntötték a nyarat.

Májusban átadták a Danubius Hotel Astoria teljeskörűen felújított 44 szobáját, amelyek kifinomult, letisztult, modern stílust kaptak, a design hűen tükrözi a főváros szívében fekvő szálló négycsillagos besorolását és eleganciáját. A vendégek budapesti itt tartózkodásuk alatt franciaágyas vagy két külön ágyas felszereltségű szobatípusok közül is válogathatnak.

Nagy munka folyt a győri Danubius Hotel Rába szállodában is az elmúlt hónapokban, amelynek eredményeként immár 32 új szoba várja a vendégeket. A megújult superior szobákban modern hangulat és letisztult dizájn várja a vendégeket, akik kényelmes egyágyas és külön ágyas kétágyas verziót is választhatnak.

Május végére a Radisson Blue Béke Hotel is újjászületett: 247 szobányi teljes szobakapacitással, 14 rendezvényteremmel, 330 fős maximum rendezvénykapacitással, teljesen megújulva várja vendégeit. Új szolgáltatásként az üzleti vendégkör igényei alapján kialakított, aktív felfrissülésre szolgáló fitneszterem és szauna is kiegészíti a szállodai élményeket. Emellett elkészült a két utolsó szobaemelet, ahol a szálloda egyik legszebb, körúti lakosztálya található.