Megújult a Thermal Hotel Visegrád

Az elmúlt egy évben megújult a Thermal Hotel Visegrád**** superior számos részlege, melynek eredményeként a lobby, az étterem és a szobák is modern, letisztult megjelenést kaptak.

Olyan új terek is létrejöttek, melyek a még teljesebb kikapcsolódást és a meghitt beszélgetéseket, az önfeledt pillanatokat segítik. A szálloda célja az volt, hogy a körülöttünk levő különleges természeti értékeket a hotel belső tereiben is megmutassák, így a szín- és anyaghasználatban is valósággá vált a szlogenjük miszerint „Körülölel a természet.” 

A szálloda egyik különlegessége a megújult Duna Étterem, melynek teraszán a csodálatos Dunakanyarban gyönyörködve lehet elfogyasztani a büféasztal kínálta fogásokat. A 220 férőhellyel rendelkező étterem tradicionális magyar és nemzetközi ételkülönlegességekkel kedveskedik a látogatóknak. A Trófea Bár a’la carte étkezési lehetőséget biztosít a vendégeknek a helyi alapanyagokra épülő, szezonális fogásokat kínáló étlapról. Érdemes megkóstolni a Topáz Drinkbár, az Aquamarine uszodabár és Lepence Söröző különlegességeit is.

A szálloda kitűnő helyszínt biztosít a céges rendezvényeknek, szakmai konferenciáknak, csapatépítő tréningeknek. A 10 különböző méretű, részben összenyitható, légkondicionált rendezvényteremben összesen 420 fő fér el. A minden igényt kielégítő rendezvénytermek megfelelő technikával felszereltek, a szálloda munkatársai pedig szakmai felkészültségükkel segítik az események sikeres lebonyolítását. A rendezvények gasztronómiai csomagjában választható kombinációban szerepelnek snack ebédek, kávészünetek, business boxok vagy akár gálavacsorák, melyek különböző italcsomagokkal társíthatóak.

A program előtt és után a wellness szolgáltatások mellett a kényelmes szobáik is garantálják a megfelelő feltöltődés lehetőségét. Magyarország egyik legszebb természeti környezetében található szállodájában 164 vendégszoba és 10 lakosztály várja a vendégeket. A wellness részlegben több, mint 700 m2 vízfelület segíti a kikapcsolódást, termálvizes medencék, úszómedence és kültéri medence közül választhatnak a vendégek. A gyerekeket animációs programok és gyermekjátszó, a felnőtteket pedig szauna programok várják.

Próbálja ki a Thermal Hotel Visegrád megújult szolgáltatásait, és kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!