Megnyitott az Alta Moda Fashion Hotel a Váci utcában

A budapesti Váci utcában található négycsillagos Alta Moda Fashion Hotel a Mellow Mood szállodalánc frissen befejeződött fejlesztése.  

Az új szálloda a korábbi, háromcsillagos Cosmo City Hotel bővítéséből és az épület teljes felújításából született, minden értelemben szintet lépve – közölte a szállodavállalat. Az Alta Moda Fashion Hotel 48 kényelmes, stílusosan berendezett szobát kínál, ahol olyan kényelmi szolgáltatások is elérhetők, mint a vezeték nélküli Qi töltőállomás, az előre telepített Netflix-, HBO-kompatibilis okostelevíziók, vagy az élő chatfunkció a recepcióval.

"A szálloda egyértelműen a kozmopolita közönséget célozza meg letisztult, elegáns stílusával. Az enteriőrben megjelennek az indusztriális jegyek, amik élénk, színes bútorokkal társulnak. A lobbiban ital- és Grab&Go állomás várja a vendégeket egy kiadós városnézés után. Nagyon büszkék vagyunk erre a szállodára. Sok munka van mögöttünk, de a legizgalmasabb része még csak most kezdődik, hiszen érkeznek a vendégek" – mondta Veégh Máté, az Alta Moda Fashion Hotel szállodaigazgatója.

„Az Alta Moda Fashion Hotel fejlesztés egy fontos állomása azon törekvésünknek, hogy merjük egy régebbi, kipróbált termékünket újra megvizsgálni, és alakítani rajta, ha úgy látjuk szükségesnek. Úgy gondoljuk, hogy a turizmus ebbe az irányba halad. Minden eddigi és előre látható további nehézségek ellenére mi bízunk a hazai turizmusban, alkalmazkodunk a kihívásokhoz, mert továbbra is stabil szereplői kívánunk maradni ennek az iparágnak" – mondta el Turbucz Ádám, a Mellow Mood Hotels általános igazgatója.

Forrás: turizmus.com