Megnyílt az Aqua Hotel Kecskemét

Megnyitotta kapuit Kecskemét legújabb szállodája, az Aqua Hotel.  

A koronavírus-járvány okozta nehézségek ellenére időben átadott beruházás különlegessége, hogy a fürdőzés élményét a természetes környezettel kombinálva a turizmus több szegmensét is képes kiszolgálni.

A 41 szobás, 84 vendég fogadására képes háromcsillagos szálloda a beruházási koncepció szerint együttműködik a Kecskeméti Fürdővel, így mindkét cég szolgáltatásai bővülhetnek – számol be a szállodanyitásról a hiros.hu portál.

Kecskemét turizmusában komoly szerepe van az üzleti és sportturizmusnak, ez az új vállalkozás ezeken a részterületeken is tökéletesen képes kiszolgálni az igényeket – írják.

Az Aqua Hotel iránti érdeklődést jelzi, hogy a szálloda első hétvégéjén már van olyan nap, amelyen minden szoba tele lesz vendéggel, de az egész hétvégét nézve is 85 százalékos kihasználtsággal indítja első hetét az új szállásadó hely.

Az új hotel széles közönség számára nyújt ideális szolgáltatást: az átutazó üzletemberek és sportolók mellett a turistacsoportoknak is ideális helyszín, nem beszélve a szolgáltatásokról, amiket a fürdővel összefogva kínálnak. A hotel lakói számára elsősorban reggelit és szálláshelyet biztosítanak, ugyanakkor a szomszédos Kecskeméti Fürdő minden szolgáltatását igénybe tudják venni a vendégek, akik a hotelből – akár egy fürdőköntösben és papucsban is – zárt folyosón tudnak átsétálni a fürdőbe.

A szálloda honlapján a környezet szépségét és nyugalmát így érzékeltetik: „Szerencsésebb vendégeink még a közeli Benkó Zoltán Szabadidőközpont csendes parkjában, a tó mellett legelésző szarvasokat is megcsodálhatják szobájuk erkélyeiről.”

Forrás: turizmus.com