Megnyílt a Skanzen Hotel Szentendrén

Megnyílt Szentendre legújabb, fiatalos, 104 fő befogadására alkalmas szállodája az ország legnagyobb szabadtéri múzeumának szomszédságában.

Megnyílt a Dunakanyar és Szentendre legújabb, fiatalos, 104 fő befogadására alkalmas szállodája az ország legnagyobb szabadtéri múzeumának szomszédságában.

A szálloda a szabadtéri múzeum most épülő erdélyi épületegyüttese mellett helyezkedik el. A kétszintes, 38 szobás, 104 férőhelyes hotelben 14 kétágyas, 18 négyágyas, egy mozgássérült szoba és egy franciaágyas lakosztály várja a vendégeket.

A földszinti kétágyas szobák házaspárok, családok, esküvői vendégek számára ideálisak, a felső szint emeletes ágyas szobái az osztályokat, kirándulócsoportokat várják. Az emeleten két osztály tud egyszerre kényelmesen megszállni.

A szállóban kis étkezőhelyek és közösségi terek segítik az elkülönülést és a közös programokat is. Félpanziós és teljes ellátás is kérhető, és engedélyezett a kisállat bevitele is. Meleg ételt a Skanzen területén belül található Skanzen Fogadóban választhatnak a vendégek, a reggeli friss pékárut a Skanzen Pékség biztosítja.

A szálloda a szabadtéri múzeum három őszi programjára – ’56 falun, Pásztorok nyomában, Márton-napi Szent Márton Újborfesztivál és Libator – kedvezményes csomagajánlatokkal várja a vendégeket. A hotel vendégei ingyen léphetnek be a Skanzenbe.

Forrás: turizmus.com

Fotó: Skanzen