Megnyílt a Flow Hotel & Conference****

Az ország szívében megnyitotta kapuit a négycsillagos Flow Hotel & Conference****. 

A szakma számára április 21-én rendeztek gálavacsorával egybekötött Grand Opening Party-t, ahol a vendégeknek bemutatták az impozáns hotel szolgáltatásait és megismerkedhettek az étterem különleges ízeivel is. 

A szálloda Budapest déli kapujától csupán 28 kilométerre található, közvetlen összeköttetésben van az M5 és MO autópályákkal. A főváros és az ipari parkok közelsége miatt ideális választás az üzleti, az átutazó és a rendezvényre érkező vendégek körében.

A szálloda 88 db szobával és közel 500 négyzetméteres konferencia kapacitással rendelkezik. A hotelt üzleti, rendezvényes, csoportos beutaztatásra pozicionálták, de esküvői helyszínként is tökéletes választás.

A hotel földszintjén található a HIGH5 Bistro Étterem, mely akár 200 fő befogadására is alkalmas. Külön büszkesége, hogy új, friss, modern koncepcióval alakították ki az étterem kínálatát, mind az a’la carte, mind a rendezvényes vendégkör részére. A Bistro Étterem a szállóvendégek mellett minden betérő vendéget szívesen lát. Évente több alkalommal meghirdetett tematikus vacsorák és programok állnak a vendégek rendelkezésére, ahol megismerhetik a High5 Bistro kínálatát, degusztációs menüajánlatait, különleges italkölteményeit.

A legfelső emeleten alakították ki a wellness részleget szaunákkal, 2 db jakuzzival, pihenőtérrel. Szintén itt található egy fitneszterem, ahol egy fárasztó nap után lehetőség van a relaxációra és feltöltődésre.

A szálloda egyedülállóan hatalmas parkolóval rendelkezik, mely 230 autó és 5 busz befogadására alkalmas.

Ha megismerné az új szállodát, kérje árajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!