Megnyílt a felújított Helikon Hotel

A Keszthelyi-öbölben található szálloda teljes infrastruktúrájának és szolgáltatás palettájának megújításával egy, a mai vendégigényeknek maximálisan megfelelő, egyedülálló szálláshelyet alakítottak ki.

Keszthely szimbolikus épülete 1971-ben nyitotta meg először a kapuit. Érdekesség, hogy az épület 240 szobájából 120 fűtött volt, ami abban az időben még igencsak jó aránynak számított.

A 11 milliárd forintból megújult négycsillag superior besorolású hotel 176 elegáns, teljeskörűen felújított szobája ma már sokkal többet nyújt a télen is kellemes hőmérsékletnél. A letisztult, modern stílusú szobákban egyénileg szabályozható klímaberendezés, zuhanyfülkés vagy kádas fürdőszoba, szobai széf, ingyenes szélessávú Wifi internetelérés és mindenekfelett lélegzetelállító balatoni panoráma várja üzleti utazókat és a családokat. Fontos kiemelni, hogy a szigetelésre is nagy hangsúlyt fektettek a felújítás során.

A külön bejáraton is megközelíthető konferenciaközpontban 4 terem található. A balatoni panorámás, szekcionálható nagyteremben 260 fő fér el, a teremhez tartozó terasz gyönyörű látvánnyal kényezteti a résztvevőket. A konferenciaközpont kialakításából adódóan akár több rendezvény is lebonyolítható párhuzamosan. 

A megbeszélések után a háromszintes wellness részleg csábít a pihenésre, ahol különböző élményelemekkel felszerelt medencék, 3 db jacuzzi, szauna, gőzfürdő, infra szauna, sószoba és merülő medence található.

Az étteremben a nemzetközi és a hazai konyha legkedveltebb ételei készülnek, friss alapanyagokból, kifejezetten a zalai tájegységre jellemző hagyományos fogásokkal kiegészítve.

Látogasson el a Keszthelyi-öbölbe és kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!