Magasra pozicionált bárélet

Június 30-án nyit Budapesten a St. Andrea Wine & Skybar.

Régóta köztudott, hogy az egri St. Andrea még egy budapesti főhadiszállást tervez a már jól bejáratott, Barna Ádám vezette Eiffel Palace-béli top étterem mellé. Az új koncepció egy ital-és kilátáshangsúlyos rooftop bár, ahol a pincészet kiváló borai mellett a koktélokra és a könnyedebb falatokra fókuszálnak. A St. Andrea Wine & Skybar magasra pozícionált hely, ahol arra a rétegre lőnek, akik a kifinomult szórakozást és gurmé élményeket részesítik előnyben. Az első vendégeket holnap (június 30-án) várják a Deák Ferenc utcában.

A lazán elegáns öltözet az elvárt, Két köralakban kialakított "terasz" vár odafenn: a Citadella és a Bazilika terasz - mindkettőről különböző perspektívákból szemlélhetjük Budapestet. A St. Andrea Wine & Skybar egyik  legfontosabb tulajdonsága, hogy mivel klassz "belső" teret is terveztek, így egész évben látogathatóvá vált.

Nagy hangsúlyt fektetnek a bárkultúrára, 2000 forint környékén már találunk koktélt, de inkább 3-4 ezer forintos árakkal számoljunk. Borokban természetesen a St. Andrea pincészet legszebb tételeivel találkozhatunk. A konyhát illetően barfoodra rendezkedtek be, vagyis kicsit kisebb falatokban gondolkozzunk egy komplett vacsora vagy degusztációs menü helyett. 

Forrás: welovebudapest.com