Magas színvonalú szolgáltatások a Párisi Udvar Hotelben

A Párisi Udvar Hotel lélegzetelállító épületében a 110 szoba, köztük 18 lakosztály mellett, itt található Párisi Passage Restaurant, mely márciustól új, ikonikus fogásokkal várja a hagyományos ételek kedvelőit.

A varázslatos, múlt századot idéző környezet a díszes majolika csempékkel, muránói üvegmozaikokkal és a lélegzetelállító luxfer-prizma kristálykupolával azonnal magával ragadja az embert. Az étterem hamar a hazai és nemzetközi közönség kedvelt helye lett és töretlenül pezsgő élet jellemzi. Azoknak ajánljuk, akiknek a magas, kompromisszumoktól mentes minőség éppolyan fontos, mint a könnyed, fesztelen éttermi élmény.

A Párisi Passage Restaurant executive séfje, Lutz Lajos által megálmodott új menü tökéletes választás azoknak, akik a magyar gasztronómia kihagyhatatlan fogásait szeretnék megkóstolni letisztult tálalásban. A kínálatban megtalálhatóak olyan örök klasszikusok, mint a zsírjában sült libamáj, a bélszín Budapest módra vagy a Kárpáti fogas. Az ételek széles és változatos italkínálattal, valamint lenyűgöző champagne választékkal társulnak.

A Párisi Udvar Hotel Budapest négy rendezvényterme 300 négyzetméteren és két szinten helyezkedik el, ezzel összesen akár 160 fő fogadására berendezkedve.

A legnagyobb, hatszög alakú Párisi Salon egy önmagában egyedülálló belvárosi helyszín pont úgy, mint az ikonikus passzázsra panorámás Budapest Salon, melyek részletgazdag belsőépítészeti megoldásai növelik az események színvonalát.

Az elegáns és funkcionális termek mellett egy egyedülálló belső terasz is a vendégek rendelkezésére áll, ami a kávészünettől a szabadtéri fogadásokig különböző rendezvényeknek adhat otthont.

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!