Korlátlan és kortalan élmények Visegrádon

Megújult kinézettel, különleges gasztronómiai élményekkel, igazi gyermekbirodalommal és a megszokott wellness szolgáltatásokkal búcsúztatja a nyarat a felújított Thermal Hotel Visegrád**** superior.  

A 2022-es megújulás nem csupán a szobákat, a lobbyt vagy az éttermet érintette, de frissült a közkedvelt visegrádi szálloda arculata is. 

A szálloda 2021 novemberében teljeskörű megújulásba kezdett, az eltelt hónapokban jelentős átalakulás történt: a lobby területe, az étterem berendezése és a szobák kialakítása is modern, letisztult megjelenést kapott.

„A cél az volt, hogy a körülöttünk lévő különleges természeti értékeket a hotel belső terein is megmutassuk, így a szín- és anyaghasználatban is valósággá vált szlogenünk: Körülölel a természet.” - nyilatkozta Polgár András, a Thermal Hotel Visegrád**** superior vezérigazgatója. „A kiválasztott bútorok formavilága már a 21. század modernségét hozza, a lágy vonalvezetés pedig a természet nyugodtságát idézi. Minden prémium alapanyagokból, korszerű technológiával, fenntartható módon készül, hogy még inkább növelni tudjuk a vendégek elégedettségét.”

A felújítás során több olyan megoldás is elkészült, mely az itt-tartózkodás élményét növeli. A felnőttek számára különleges gasztronómiai élmény a Chef’s Table, ahol a kisebb csoportoknak, társaságoknak személyesen a Thermal Hotel Visegrád**** superior executive séfje készíti el a legkiválóbb fogásokat. A gyermekek kedvence lett az időközben megnyitott Visi Mókus Élménybirodalom, amelyben egy háromszintes, 7 méter magas gyermekjátszó található, amely nem csupán a mérete miatt grandiózus: ügyességi pályát, az ország legnagyobb zárt beltéri csúszdáját, kézműves foglalkozásra alkalmas teret, valamint számtalan játékot rejt. 

Vizuális megújulás
Az épület különböző részeinek átalakítása során megszületett az igény, hogy az arculat is igazodjon a megváltozott környezethez.

„Ahogy szállodánk belső átalakításának koncepciójánál és a berendezésnél, úgy a logó és a teljes arculat tervezésénél is a szlogen vezérelt minket. Ennek jegyében született meg új, letisztult színvilágunk és emblémánk, amelynek központjában megjelenik a hotelt övező környezet: a hullámzó Duna és a Visegrádi-hegység vonulatai.” – tette hozzá Polgár András.

Magas minőség, stabil értékek
A régió meghatározó turisztikai célpontjánál a folyamatos megújulás és az innovatív megoldások mindig középpontban álltak, így a töretlen fejlődés ezután sem áll meg. „Bár ez a mostani egy látványosabb átalakulás, a teljes THV-csapat azon dolgozik nap mint nap, tökéletes kikapcsolódást nyújtsunk vendégeink ittléte során, a mindennapos fejlődés fontos értékünk. Ezúton szeretnénk mindenkinek megköszönni az átalakulás során mutatott türelmet és együttműködést, innentől a megszokott minőségi és vendégközpontú szolgáltatásokkal várunk minden kedves leendő pihenni vágyót!” 

Szeptembertől kezdődhet a munka
A rendezvények résztvevői is élvezhetik a felújított szobák és a lobby hangulatát, valamint a különleges gasztronómiai élményeket. A szálloda tíz légkondicionált rendezvényterme közül a legnagyobb összesen 420 fő befogadását teszi lehetővé. A termek minden igényt kielégítő technikával felszereltek, a munkatársak pedig szakmai felkészültségükkel segítik a rendezvény sikeres lebonyolítását. 

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!