Konferencia és rendezvénytermek az ETO PARK HOTEL-ben

A legfontosabb emberi- és üzleti kapcsolatok mindig egy találkozással kezdődnek. A tökéletes döntések meghozatalához elegáns helyszínt kínál az ETO PARK HOTEL****superior Business&Stadium.

Amennyiben konferenciát, szakmai vagy céges rendezvényt, személyes találkozót, vállalati összejövetelt szervez, megtalálta az ideális helyszínt sikeres üzleti megbeszélései számára. Kollégái, üzletfelei, partnerei hálásak lesznek, hogy Győr legimpozánsabb szállodájába invitálta meg őket.

Számunkra mérvadó, hogy ezek a megbeszélések, tárgyalások olyan környezetben jöhessenek létre, amelyben az elegancia áll a középpontban. A szálloda tökéletes helyszínt biztosít a gyümölcsöző kapcsolatok ápolására, valamint megvalósulására is.

  • A több száz fő befogadására alkalmas rendezvény- és konferenciatermek a legmodernebb audiovizuális technikával vannak ellátva, hogy az üzleti tárgyalás a legsikeresebb legyen.
  • Minden teremben garantált a természetes megvilágítás, sötétítés, klíma, valamint Wi-Fi elérés.
  • A több mint 1000 m2 teremkapacitás a térségben egyedülálló.
  • A 400 m2-es oszlop nélküli ARRABONA Bálterem két egyenlő részre osztható, belmagassága és kialakítása kiválóan alkalmas nagyobb létszámú konferenciák, rendezvények lebonyolítására.
  • A termek elrendezésében a megrendelő igényeihez alkalmazkodnak, a szállodában 400 fő széksoros leültetése és színpad állítása sem jelent problémát.
  • Változatos kávészünet bekészítés választék.
  • Az üzleti megbeszélések közepette elengedhetetlen az étkezés, amelyet a NARRABO étteremben fogyaszthatnak el, várjuk Önöket ízletes magyaros és nemzetközi fogásokkal, ételallergia esetén allergénmentes menüvel.

Látogassanak el a korszerű technikával felszerelt ETO PARK HOTEL****superior Business&Stadium-ba és erősítsék meg itt a legfontosabb üzleti kapcsolataikat luxus körülmények között.

Kérj ajánlatunkat az info@dayholday.hu email címen!