Két év után újranyitott a Novotel Budapest Centrum****

A négycsillagos, 227 szobás Novotel Budapest Centrum két év után újra nyitotta kapuit a Mogotel Hotel Group és az Accor Hotels, a világ egyik vezető vendéglátóipari csoport, franchise megállapodásaként.

A hotel szeptember 1-jén fogadta első vendégeit.

A Mogotel Hotel Group, a balti államok vezető szállodaüzemeltetője, húszéves tapasztalattal rendelkezik a vendéglátás és a turizmus területén. A cégcsoport Lettországban, Észtországban, Ukrajnában, Németországban, Lengyelországban, Szlovéniában és Bulgáriában is működtet szállodákat. A mostani hotelnyitás fontos mérföldkő a csoport régiós terjeszkedésében. 

A hotel 2025-re öt csillagos Mövenpick hotellé alakul át, ami egy új színt hoz a budapesti szállodai piacra.

A szálloda jelenleg 5 nagyobb konferencia és 2 kisebb meeting teremmel rendelkezik. A közel 600 m2-es konferenciakapacitás, az összenyitható termek tökéletes helyszínt biztosítanak céges rendezvények, partik és kisebb meetingek, tréningek lebonyolítására egyaránt. A szálloda mellett található egy zárt, őrzött parkoló. A 100 éves szecessziós Palace étterem igazi gasztronómiai élménnyel várja a vendégeket.

A szálloda a szabadidős utazók és turistacsoportok mellett, az üzleti utazóknak és rendezvényeknek is maximális szolgáltatást biztosít kiemelkedő konferencia kapacitásával és remek konyhájával.

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!