Kényeztető őszi, téli napok a siófoki SunGarden-ben

2022-ben került be a siófoki SunGarden Wellness és Konferencia Hotel****superior szállodai partnereink táborába, ami nem véletlen.

A 2021-ben, szinte minden négyzetcentiméterén felújított Balaton parti ház 60 szobájához képest hatalmas konferenciakapacitással, modern technikai lehetőségekkel rendelkezik. A 180-250 fő befogadására alkalmas, parkettás rendezvényterem, valamint a 30-70 fős meetingtermek is mind természetes fényűek, van, amelyik kertkapcsolattal, szabadtéri rendezvényhelyszín kapcsolattal várja a vendégeket.

Ami a vendéglátást és a catering szolgáltatásokat illeti, azt is a minőség, a sokszínűség, a hatalmas választék, valamint a rugalmasság jellemzi, legyen szó kávészünetekről, főétkezésekről, gálavacsorákról, kötetlenebb, akár zenével, tánccal, bulival összekötött étkezésekről. A szálloda szakképzett csapata, részlegvezetői mellett a rendezvények lebonyolítását külön rendezvényszervező koordinálja, így biztosítva, hogy minden tökéletesen sikerüljön a szállodába kihelyezett céges események lebonyolítása során.

Hosszabb, több napos rendezvény (kiállítások, konferenciák, csapatépítés…) esetén a kényelemről 4 emelet 60 tágas, elegáns szobája gondoskodik, standard, superior szoba és lakosztály kategóriákban.

Amennyiben a munka mellett szóba jöhet a wellness pihenés is, esetleg egy szuper csapatépítő program, abban is számos lehetőség kínálkozik. Az élménymedence vagy a jacuzzi habjaiban elmerülni, a szabadtéri napozómedencében (szezontól függően) pihenni, vagy egy illatos, aromás, szaunamester által vezetett szaunaszeánsz jól esik egy-egy hosszabb, egyeztetéssel teli nap után, de ha inkább az aktív kikapcsolódásra szavaz a csapat, akkor szezontól függően ennek is lehet varázsa.

A szálloda két kiemelt csapatépítő programajánlata:

  • Őszi, téli gasztro kalandok: malacsütés, forralt borozás a szabadtéri rendezvénytéren
  • Tavaszi, kora nyári aktivitás: kerékpártúrák túravezetővel, sokak számára ismeretlen kilátópontokkal, látványosságokkal

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!