Kávék és fűszerek találkozása: My Spicy Cup

Dóri és Judit ötlete, hogy szeretik a kávékat és a fűszerek világát, miért ne lehetne tehát a kávézás élményét tovább fokozni, egészségesen, adalékanyagoktól mentesen, magas minőségben?

Ezért nyitották közösen My Spicy Cup nevű helyüket, amely épp olyan lett, amilyet előre megálmodtak. A jelenleg öt ízből álló kávés- és tejes italokra specializálódott fűszerkeverékek tökéletesen megfelelnek bármilyen egészségtudatos üzleti koncepciónak, és a termékek magukban hordozzák azt a generációkon átívelő szakértelmet, amivel Judit, a Fűszerbár tulajdonosa rendelkezik.

Kilenc hónapon át tartott az a műhelymunka, amelynek eredményeként megszületett fűszerválaszték tökéletesen illik a professzionális kávézók kínálatába, de ugyanígy kínálják otthoni használatra is, a kávézóban megismert élmény otthon is reprodukálható.

Nem csak a Csillaghegyi Megálló kávézóban kívánják meghódítani a vásárlókat, hanem a magyar kávés- és kávézó társadalom számára is szeretnék megmutatni, mitől tud többet, miben más az ő kávékollekciójuk.

Az egészségtudatos, tartósító- és színezőanyagoktól mentes, a legmagasabb minőségű fűszerekből készítetett keverékek számos italhoz társíthatók, a kávés és tejes italok mellett a smoothiek, turmixok, tejes desszertek, pohárkrémek, édes fogások felé is lehet velük nyitni.

A My Spicy Cup jelenlegi kávéfűszer-kollekciójának tagjai a következők:

Coffy – klasszikus
Pink Rose – harmónizáló - elegáns és ellenállhatatlan
Curcuma Latte – egészségesen frissítő
Orange-Ginzeng – kicsattanó életerő és energia
Choco Latte – rafináltan csokoládés

Forrás: My Spicy Cup / Turizmus Online