Kategóriát ugrott a siófoki Hotel SunGarden

Az eleinte „volt Vértesként” emlegetett szálloda az akkori háromcsillagos színvonalát 2019-ig az ötcsillagos vendégszeretetével tornászta fel négycsillagosra.

Az eleinte „volt Vértesként” emlegetett szálloda az akkori háromcsillagos színvonalát 2019-ig az ötcsillagos vendégszeretetével tornászta fel négycsillagosra. 2021. őszétől azonban hivatalosan is belépett a 4*superior szállodák táborába - tájékoztatta a Turizmus Online-t a hotel.

A siófoki szálloda tulajdonosa 2019 nyarán egész házat érintő, közel kétéves felújításba kezdett, melynek eredményeként 2021 májusában újra nyitotta kapuit az akkor már 4*superior minősítésre pályázó SunGarden.

A szinte minden négyzetcentiméteren új külsőbe bújtatott szálloda szobái új dizájnt kaptak, jacuzzi-s superior szobákkal bővült a szobakategóriák sora, a ház szívét jelentő wellness világnak nem csak a fedett része egészült ki épített pezsgőfürdővel, gyerekpancsolóval, panoráma szaunával, dézsafürdővel, hanem helyet kapott a kertben egy szezonális „napozómedence”, valamint egy lépcsős napozóterasz is.

Nem maradt ki a felújításból az étterem, a konyha, a konferenciaterem és a szekciótermek sem, illetve a közösségi terekre szinte rá sem ismer az, aki pár év kihagyás után érkezik pihenni a hotelbe. Az épület minden szegletéből a természetesség sugárzik, a föld és a víz színei dominálnak mindenütt. Ez a természetesség veszi körül a szállodát is; az amúgy is mesés kertben még több növény kapott helyet, a kerti halastó lakói – óriási aranyhalak és teknősök – továbbra is vonzzák a vendégeket.

Forrás: Turizmus Online