Jövőre nyílik Szentes első szállodája

Szentes első szállodája 2018 júniusától várja vendégeit. Az Open Hotel mindössze 400 méterre lesz a Szentesi Üdülőközpont fürdőjének bejáratától.

Open Hotel SzentesSzentes első szállodája 2018 júniusától várja vendégeit. Az Open Hotel mindössze 400 méterre lesz a Szentesi Üdülőközpont fürdőjének bejáratától.

A hotel hiánypótló beruházás a városban, hiszen eddig a Szentesre érkezők apartmanházakban, panziókban és vendégházakban tudtak megszállni, 25 kilométeres körzetben nincs hasonló szálláshely a térségben.

Az új beruházás a nyitást követően tizenegy fő számára biztosít majd munkalehetőséget. Az építkezés 2017 júliusában indult Szentes Üdülő- és Sportövezetének a peremén, az Örvény soron, a Kurca folyó mellett, 2500 négyzetméter alapterületen.

Open Hotel SzentesHárom szinten, 24 szobában foglalhatnak majd szállást az Openben pihenni vágyó vendégek. Minden szoba a folyóra néz, és a hozzájuk tartozó terasszal együtt tágas, közel 30 négyzetméteres tér áll rendelkezésre. A légkondicionált, minibárral, telefonnal, LCD televízióval és internet hozzáféréssel ellátott szobákban minden feltétel biztosított lesz a nyugodt kikapcsolódáshoz. Recepciós szolgálat a nap bármely szakában 0-24 óráig áll a vendégek rendelkezésére, két idegen nyelven is. A hotel saját zárt parkolóval rendelkezik majd, és lehetőség lesz 24 órás csomagmegőrzésre is.

A szállodában egy a’ la carte étterem fog üzemelni, ahol a szálloda vendégei számára félpanziós ellátás is elérhető lesz, de külsős vendégek is betérhetnek majd egy vacsorára. Egy kültéri 14 méter hosszú, feszített víztükrű medence is fokozza a látványt, és emeli a szálloda színvonalát.

A Szentesi Üdülőközpont fürdőjének bejárata mindössze 400 méterre található az Open Hoteltől, ami a Kurcán átívelő kishídon könnyen megközelíthető.

Forrás: Turizmus Online