Itt a Whisky Show Budapest

A világszerte népszerű whisky bemutatók magyarországi változatának, a Whisky Show-nak, 2016. október 28-29-én, pénteken és szombaton a Corinthia Hotel Budapest ad otthont.

A világszerte népszerű whisky bemutatók magyarországi változatának, a Whisky Show-nak, 2016. október 28-29-én, pénteken és szombaton a Corinthia Hotel Budapest ad otthont. A rendezvényen mintegy 300 különböző whiskyt és érlelt párlatot lehet megkóstolni.

A Whisky Show-hoz hasonló bemutatóknak – csakúgy, mint hazánkban a jobbnál jobb bor- vagy pálinka fesztiváloknak - külföldön már nagy hagyományai vannak.

A Whisky Show-n évente egyszer bárki átélheti azt a nem mindennapi élményt, hogy egy teljes délutánon és estén át összesen mintegy 300 különböző whisky márka közül kóstolhat. Bemutatásra kerülnek a legismertebb kevert, azaz blended whiskyk, skót maláta whiskyk, márkás ír whiskey-k, amerikai Bourbon, Tennessee, kukorica és rozs whiskey-k, valamint különféle minőségi whiskyk Kanadából, Japánból, sőt Tajvanról! A lepárlók hivatalos palackozásain kívül bemutatásra kerülnek független palackozók különleges kiadású párlatai is. Így tehát a nagy és ismert márkák mellett találkozhat igazi kuriózumnak számító tételekkel is, többek között a Glenfarclas, a BenRiach, a Glenfiddich, a Nikka, vagy a Woodford lepárlók különlegességeivel és történeteivel.

Forrás: Vendég&Hotel Online