Ismét nyitva a Hotel Astoria

bár a budapesti foglaltság messze elmarad a járványhelyzet előtti időszakhoz képest, már a fővárosban is kezd érezhetően növekedni a vendégforgalom

A nagymúltú házban belföldi vendégekre és nemzetközi egyéni utazókra számít a tulajdonosként jegyzett hazai szállodalánc.

Mint a Danubius közleményében hangsúlyozza, bár a budapesti foglaltság messze elmarad a járványhelyzet előtti időszakhoz képest, egyre több a légi járat Budapestre, az uniós vakcinaútlevél hatása a fővárosban is kezdi érezhetően növelni a vendégforgalmat.

A beérkezett foglalások száma és a fővárosban élénkülő érdeklődés miatt döntöttek úgy, írják, hogy további üzemelő egységgel bővítik budapesti kínálatukat. Így a Gellért, a Helia, azl Erzsébet, a Radisson Blu Béke és a várbeli Hilton mellett a Danubius Hotel Astoria is nyitva áll a Budapestre látogatók előtt.

Mint még megjegyzik, a főváros szívében található, jó elhelyezkedésű, nagy múltú szálloda klasszikus enteriőrjének és ikonikus homlokzatának köszönhetően vált ismertté a hazai és a nemzetközi vendégek körében, több filmforgatás helyszínéül is szolgált.

Forrás: Danubius