Ínyenc élmények a szabad ég alatt

Balaton parti céges összeröffenés ízletes falatok társaságában

Így, túl a tél nagy részén, joggal tervezhetjük már a tavaszt, aminek beköszöntével mindenki a szabadba vágyik, hiszen elérkeznek azok a pillanatok, amikor már szűk lesz a ház, a lakás, levegőtlennek tűnnek az irodák és a sok szürke téli nap után mindenki vágyódik a friss levegőre, a szabadtéri programokra. S mivel enni is szeretünk, így mindenki szívesen köti össze a friss levegőt egy pár ínycsiklandó falattal és ha ez a kettő dolog még egy jó csapattal is párosul, az lesz ám az igazi ütős program!

Céges összekovácsoló partik, meetingek nem a megszokott módon

Miért is kellene mindig a megbeszéléseket irodákban ülve, jegyzetelve, kivetítővel együtt megtartani, mikor a legjobb ötletek mindig a nem várt pillanatokban érkeznek? Néha kell egy kis változatosság, hogy a munkatársak új erőre kapjanak, jöjjenek az új ötletek, szülessenek új tervek…

Nem megszokott céges összejövetelek lehetőségei SunGarden módra

Mutatjuk is, milyen programlehetőségeket kínálunk ahhoz, hogy cégük sikeréhez mi is hozzá tudjunk járulni egy kicsit:

  • bográcsozás (gulyás) házi pogácsával
  • báránysütés
  • malacsütés
  • grillezés (csirke, karaj, illetve grill zöldségek)

A kínálat valóban csábító, ugye? A program a SunGarden platánfák által körül ölelt kertjében kerül megrendezésre minimum 20, maximum 50 fő részvételével. Az ízletes falatok mellé hangulatos élő zene (harmonikás) és korlátlan italfogyasztás is rendelhető, hogy a kikapcsolódás valóban teljes legyen.

A program időtartama 3-5 óra.

Várjuk ajánlatkérését az info@dayholiday.hu címen!