IntercityHotel Budapest

A négycsillagos IntercityHotel Budapest a megújult Baross téren, a Keleti Pályaudvartól néhány lépésre nyílt meg 2021 májusában fenntartható szállodaként.   

A Deutsche Hospitality német szállodavállalathoz tartozó hotel Matteo Thun, olasz belsőépítész dizájnja alapján épült. A szállodában 312 modern szoba, étterem, hangulatos és otthonosság érzését adó BistroLounge és bár, Bistro Box, Business Corner, 5 világos, igényesen felszerelt konferenciaterem, 220 férőhelyes, e-töltőállomásokkal rendelkező mélygarázs és ingyenes WiFi várja a vendégeket. Mozgássérültek számára a szálloda egész területe elérhető.

A stílusos és kényelmes felszereltség, minőségi és szívből jövő szállodai szolgáltatások, az egyéni törzsvendégeik számára biztosított ingyenes „FreeCityTicket” budapesti közlekedési bérlet, illetve a legújabb H-rewards/H-word törzsvendégprogram további meggyőző érvek, amelyeknek a partnereik és vendégeik lojalitását, visszatérését köszönhetik majd a jövőben.

A német szállodacsoport és a budapesti szálloda számára fontos célkitűzés a fenntartható, környezetet védő szállodai üzemeltetés megvalósítása, a testre szabható GreenMeeting koncepció új hybrid megoldásaival, modern AV technikával, és higiéniát és biztonságot garantáló vendéglátással karöltve. Továbbá a vendégek folyamatosan változó igényeire történő azonnali reagálás a szállodai szolgáltatások területén; akár az egy érintésmentes megoldás, mint az H-Rewards Applikáció (mobil be- és kijelentkezés, fizetés céljára), vagy a Digitális Concierge.

Az innovatív IntercityHotel márka modern városi szállodái kedveltek és keresettek mind a megfelelő ár-érték arányt kereső üzleti utazók mind a városlátogató turisták körében. A Deutsche Hospitality IntercityHotel márkája 40 városi szállodát foglal magában, elsősorban repülőtereken, vasúti főpályaudvarok közelében, Németországban, Ausztriában, Hollandiában, Omanban és Kínában, és további 20 szálloda van jelenleg fejlesztés alatt. A Deutsche Hospitality több sikeres szállodai brandet képvisel, köztük a Steigenberger Hotels & Resorts, Steigenberger ICON, Steigenberger Porsche Design, a MAXX by Steigenberger, a Jaz in the City Hotels és a skandináv Zleep Hotels márkákat.