Hotel SunGarden - kreatív ötletek és aktív kikapcsolódás

A főszezonon túl is van élet a Balatonnál, sőt talán ez a legideálisabb időpont a cégeknek, hogy kihelyezzék a tó partjára székhelyüket.

Itt jönnek igazán a kreatív ötletek, megoldások, itt jó összerázni a csapatot, új lendületet venni a közelgő nagy feladatokhoz, mert ebből biztosan akad 2023-ban is.

Ideje, hogy újra felelevenítsük, miért is érdemes a nyár fővárosaként aposztrofált Siófokra és a SunGardenbe látogatni a nyári időszakon túl is!

S hogy mindez hogyan kapcsolódhat az Ön cégéhez, vállalatának további sikeréhez? Hogyan tud a SunGarden egyszerre egy kellemes, bár ideiglenes munkahelyszín lenni, valamint élményekkel és kikapcsolódással megtölteni a kollégák mindennapjait?

Pár pontban összegyűjtöttük:

•             Rendezvények, konferenciák lebonyolításához profi csapattal, igényes termekkel, különleges gasztronómiával szolgál.
•             A szálloda első emeletén található Balaton nagyterem (262 m2, 180-250 fő, klimatizált, természetes fény) különböző konferenciák, fogadások, bálok, kiállítások, termékbemutatók, esküvők megtartására egyaránt alkalmas. Igény esetén a teremben a kávészünetek és az étkezések lebonyolítása is megoldható.
•             Csapatépítő tréningek, meetingek helyszínéül több lehetőséget, színes programokat biztosítanak, kikapcsolódásként pihentető wellness élményeket.
•             A szekciótermeik 70 - 30 fő befogadására alkalmasak (80 – 30 m2, légkondicionált, természetes fény), igény szerint alakíthatók, berendezhetők.
•             Technikai felszereltség: dobogó/színpad, pulpitus, beépített hangosítás, diaprojector, diavetítő, videó, cd-lejátszó, asztali– és cordless mikrofonok, PC projector, írásvetítő, plazma TV, vetítővászon, flipchart, irodatechnika (ADSL, fénymásolási lehetőség, Fax, Internet, Pc).
•             A WiFi hálózat a szálloda egész területén (termek, hall, szobák, terasz), tökéletes és gyors internet elérést biztosít.
•             Budapestről mindössze 1 óra alatt elérhető Siófok.
•             Egyedi ajánlatok a cég igénye szerinti szolgáltatásokkal. 
•             SŐT, kerti partik szervezésében is igazán jók a szálloda kollégái. Bárány-, vagy malacsütés, grillezés, gulyás-party… de a lehetőségek háza határtalan.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat az info@dayholiday.hu címen!