Greenfield Hotel Golf & Spa

Újdonságok az újjászületett Greenfield Hotelből

Évzáró rendezvény – megújult környezetben
Köszönje meg kollégái munkáját és lojalitását exkluzív környezetben! A Greenfield Hotel megújult konferenciaközpontja minden szempontból kiváló helyszínt kínál a céges rendezvényeknek. Az újjászületett Greenfield hotel a kisebb létszámú vacsoráktól egészen a nagy céges összejövetelekig, minden rendezvénynek tökéletes helyszínt biztosít. 

Chill&Fun Club – a tökéletes kikapcsolódás élménye
Szórakozási lehetőségek széles skáláját nyújtja a szálloda élményteli szórakoztatóközpontja, a Chill&Fun Club, mely tökéletes helyszín a csapatépítésre! A különleges MultiGame sportszimulátor órákig szórakoztatja a sport szerelmeseit, továbbá bowling, billiárd, darts és csocsó garantálja a felhőtlen kikapcsolódást. Akár korlátlan játéklehetőséggel, éjszakai bárral, kizárólagos használattal is bérelhető a Chill&Fun Club!

Funcity
Bükfürdőn nyitotta meg kapuit az ország egyik leginnovatívabb szórakoztatóközpontja, a FunCity. Az újonnan nyitott központban, a felejthetetlen élményeket nyújtó legmodernebb technikával ellátott attrakciókkal garantált a szórakozás. „All you can ride” jeggyel korlátlan játékélmény várja a vendégeket: fedezze fel pilótaként az extrém sebességgel közlekedő elektromos autók világát, repüljön el új dimenziókba a Crazy Rush segítségével, vagy vegyen részt egy választott történetben a négydimenziós technológiával! 

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!