Greenfield a megújulás útján

A Greenfield Hotel Golf & Spa a 2020-as évben a megújulás útjára lépett, melynek eredményként már számos újdonsággal találkozhatunk

A Greenfield Hotel Golf & Spa a 2020-as évben a megújulás útjára lépett, melynek eredményként már számos újdonsággal találkozhatunk. Letisztult és elegáns új design tekint vissza ránk a lobbyban, étteremben és a bárban is, emellett minden konferencia termem is megszépült és a legmodernebb technikai felszereléssel bővült. Az étterem a teljes átalakítása mellett bővítésre került, mely csodás kilátást biztosít a golf pályára. A háttérben zajló nagyszabású energetikai és épületgépészeti munkálatok is befejeződtek.

Újdonságok a kínálatban

Megújult konferencia termek: Flamingo termük már 3 részre szekcionálható, szekció termeik természetes fénnyel gazdagodtak. Az étterem egy új szárnnyal bővült csodás kilátással a golf pályára, mely külön rendezvényteremként is funkcionál. A szalon egy üvegfal segítségével napfényes meeting teremmé alakítható, így tökéletes helyszínt biztosít megbeszélésekhez és kisebb fogadásokhoz.

Termeik a legmodernebb audiovizuális technikával lettek felszerelve. A kialakításnál a vezeték nélküli csatlakozási lehetőségek, rugalmas megoldások, a könnyed átrendezhetőség állt előtérben. A multiroom technológiának köszönhetően lehetőség van a plenáris előadások hang és képanyagának a meeting termekbe való átjátszására is, tárgyalótermeikben pedig legújabb videó konferencia technikájuk garantálják az online megbeszélések kiváló minőségét.

Csapatépítés Greenfield módra

A felújítás mellett a szálloda szolgáltatáspalettája is bővítésre került, melynek legújabb része a Chill & Fun Club szórakoztató központ, ahol a szakmai program lezárásaként bowlingpálya, billiárd, darts, csocsó és egy Multigame sportszimulátor is helyet kapott, melyben számos sporttípus megtalálható, köztük foci, baseball, és természetesen a golf is.

A felhőtlen szórakozást pedig az éjszakai bár teszi teljessé.