GLOBALL HOTEL****

Egy minden igényt kielégítő rendezvényhelyszín a fővárostól mindössze 20 kilométerre.

A nemrégiben felújított 85 szobás komplexum Magyarországon és egész Európában is egyedülálló; a hotel rendezvény-, wellness- és sportélmények széles skáláját kínálja az érdeklődőknek.

Rendezvények
Konferenciatermei jól megközelíthetőek, az összes természetes fénnyel rendelkezik, az ügyfél egyéni igényeinek megfelelően berendezhetőek és a legmodernebb audiovizuális technikával is felszerelhetőek. A 200 fős bálterem mellett 8 szekcióterem áll rendelkezésre, összesen 490 fős befogadóképességgel.
Részletek>>

Wellness és fitness
A szálloda wellness, spa és rehabilitációs központja 1700 m2-en számos lehetőséget kínál vendégeinek, legyen szó egy frissítő reggeli úszásról, egy méregtelenítő szaunázásról, vagy akár egy kényeztető masszázsról.
A 440 m2-es fitness terem a klasszikus erő- és cardio gépeken kívül edzőtermi fitness gépekkel felszerelt, melyek biztosítják a szakmai hatékonyságot és látható eredményeket minden testrészre.
Részletek>>

Sport programok
Csapatépítés, családi nap, foci torna. Mindennek a legjobb helye a sportcsarnokban van, mely minden évszakban a vendégek rendelkezésére áll. A világszínvonalú, 6 hektáron elterülő komplexum sportcsarnoka 1400 m2-en, 20x40 méteres parketta borítású pályával várja a mozgás szerelmeseit, legyen szó futballról, kézilabdáról, röplabdáról, vagy egyéb más sportágakról.
A csapatépítő programokra kiválóan alkalmas helyszínek a szálloda területén található füves területek, a műfüves pálya, valamint a strandröplabda pálya is.
Részletek>>