Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar

A Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar festői környezetben, az Alföld szívében, Budapesttől félórányi távolságra, Kecskeméttől tízpercnyire, az M5-ös autópálya lajosmizsei kijáratától 3 km távolságra fekszik. 

E kis területen többféle tájjelleg megfigyelhető. Homokos puszta, virágos mező, parkerdő hatalmas fákkal, kis, tavas liget. A varázslatos természeti környezet különösen nyáron hívogató, de a téli pusztát lovas szánon bejárni is felejthetetlen élmény. A park madárcsicsergéstől hangos, a tóparti bokrokban vadkacsák költenek. Csendes nyári hajnalokon az őzek a parkba is bemerészkednek. 

A Geréby Kúria színes szolgáltatás palettájának köszönhetően sokféle vendég által kedvelt.

  • Ideális körülményeket nyújt céges rendezvények, konferenciák, termékbemutatók, csapatépítő tréningek, családi napok szervezéséhez.
  • Kiváló esküvői helyszín. A vendégfogadástól a helyszíni házasságkötési ceremónián keresztül az elegáns vacsoráig, mindenre tökéletesen megfelel.
  • Nyugodt, kellemes környezet a pihenni vágyó családoknak, akár egy hétvégére, akár hosszabb időre érkeznek.
  • Rendkívül jó feltételeket biztosít a lovaglásra, azoknak is, akik jó lovasok és azoknak is, akik szeretnének megtanulni lovagolni. Akár a lovasudvarban, akár terepen; ideálisak a körülmények.
  • Az étterem finom ízekkel szolgál a betérő vendégeknek is, akik „csak” egy jó ebédet és hozzá egy kellemes illatú bort szeretnének. 

A Geréby Kúria hitvallása és legfontosabb üzenete: Pusztán vendégszeretet.

Valljuk, hogy egy mosoly nem kerül semmibe és a vendég bizalma mindennél fontosabb.