Frissítő rendezvények a CPI Hotels szállodáiban

Bemutatkoznak a CPI Hotels konferenciaszállodái és legfrissebb rendezvényajánlata.

A Mamaison Hotel Andrássy Budapest a főváros üzleti, kormányzati és turisztikai negyedében, a Világörökség részét képező Andrássy úton található. A deluxe boutique szállodából mindössze néhány percnyi sétával elérhető a Hősök tere, a Városliget, a Széchenyi fürdő, az Operaház, a Gundel étterem és a Szépművészeti Múzeum.

A Bauhaus stílusú szálloda 1937-ben épült, felújítására 2008-ban került sor. Az épületben 61 otthonosan berendezett szoba és 7 elegáns lakosztály várja a vendégeket. A tágas szobákban kényelmesen megpihenhetünk egy-egy nehéz tárgyalás vagy fárasztó városnézés után. A legtöbb szobából lenyűgöző kilátás nyílik a történelmi Andrássy útra.

A Mamaison Hotel Andrássy magasan képzett személyzete hosszú évekre visszanyúló tapasztalattal rendelkezik a legkülönfélébb vállalati események megszervezésében, kezdve a nemzetközi konferenciáktól a divatbemutatókon keresztül egészen a fogadásokig, amelyeknek helyszíne a 80 fő befogadására alkalmas exkluzív rendezvényterem.

A szálloda étterme modern berendezésével és a nyári hónapokban grill teraszként üzemelő hangulatos kerthelyiségével elegáns környezetben várja vendégeit. A La Perle Noire Restaurant & Lounge ízvilágában a modern magyaros ételek keverednek a kifinomult francia konyha kedvelt fogásaival.

A Courtyard by Marriott Budapest City Center a városközpontban várja vendégeit, a Blaha Lujza téren, közel számos metró-, busz- és villamosmegállóhoz. 30 percre található a repülőtértől és 10 percre a Keleti pályaudvartól.

A Courtyard by Marriott Budapest City Center 200 férőhelyes mélygarázst biztosít vendégei részére. A szállodától gyalogosan elérhető a budapesti zsidó negyed, a környéken számos múzeum, pub és romkocsma található. Magas színvonalú éttermek és a város főbb nevezetességei szintén sétatávolságra vannak. Az Europeum bevásárlóközpont is ugyanabban az épületben található, illetve az Andrássy út, Budapest fő bevásárlóutcája is a szálloda közelében helyezkedik el.

A szálloda tágas, minimum 28 négyzetméteres szobákat kínál. Étterme, az Oléo Pazzo Mediterranean bisztró reggelire, ebédre és vacsorára is várja a vendégeket. A szálloda extra szolgáltatásai közé tartozik a fitneszközpont, a szauna és gőzfürdő.

A céges rendezvényeket és konferenciákat közel 4 000 négyzetméteres rendezvénytér várja, amely akár 195 vendég befogadására is alkalmas. A megbeszéléseket a legmodernebb technológia és nagy sebességű internet-hozzáférés támogatja.

A szállodák frissítő ajánlatot kínálnak a közelgő nyári rendezvényekre gondolva: a résztvevők a kávészünetben saját maguknak készíthetnek a limonádét a DIY Lemonade Bar-ban. Az alapanyagokat és a friss gyümölcsöket a szállodák biztosítják, amiből a vendégek a saját fantáziájuk szerint készíthetik el a hűsítő italokat.

A konferenciacsomag tartalma:

  • konferenciaterem bérleti díja
  • 2 kávészünet (kávé, tea, ásványvíz, üdítő, pogácsa)
  • háromfogásos business ebéd kávéval, ásványvízzel
  • technika (projector, vetítővászon, hangosítás, wifi, flipchart, papír, toll)

Kérje legfrissebb ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!