Four Seasons, Kempinski, Corinthia az első három helyen

A U. S. News & World Report Best Hotels 2019-es rangsorában a cikkben olvasható szállodákat sorolták be a legjobb magyarországi hotelek közé.

A U. S. News & World Report Best Hotels 2019-es rangsorában a következő szállodákat sorolták be a legjobb magyarországi hotelek közé.

Havonta ötmillió ember látogat az U.S. News Travel weboldalra nyaralási tanácsokért és szállásokra vonatkozó ajánlásokért. A szerkesztők több ezer szállodát vizsgálnak meg, ezeket több tucat szempont szerint hasonlítják össze, és egy objektív rendszer alapján alakítják ki a rangsort.

Az arany kitűzőt Európa legjobb szállodái kapják, mindössze az összes rangsorolt európai hotel 10%-a. Az első öt magyar hotel 2019. február 5-én (sorrendben) a következő: Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest, Kempinski Hotel Corvinus Budapest, Corinthia Hotel Budapest, Aria Hotel Budapest, The Ritz-Carlton Budapest. Az első tíz magyar szálloda közé egyetlen vidéki hotel került be (tizedikként), a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa. Az összes díjazott magyar hotel nevét tartalmazó listát letöltheti INNEN.

Az oldal felhasználói bíznak a szerkesztők ajánlásaiban. Az immár kilencedik éve nyilvánosságra hozott „Legjobb szállodák” rangsor több mint 30.000 luxusszállást értékel az Egyesült Államokban, Európában, Bermudán, Mexikóban, Kanadában és a Karib-térségben. A módszertan figyelembe veszi a szállodák besorolását, szakértők és vendégek véleményét, a tekintélyes nemzetközi utazási magazinoktól kapott díjakat és a TripAdvisor felhasználóktól érkezett értékeléseket.

Forrás: turizmus.com