Felújítás után újra nyit a Hotel Ózon & Luxury Villas

Kibővült kapacitással, új szolgáltatásokat kínálva, november elsején nyit a lélegzetelállító panorámával rendelkező mátraházi szálloda.

A Hotel Ózon & Luxury Villas****superior szálloda Budapesttől 80 km-re, a Mátrában, gyönyörű természeti környezetben található. A Kékes lábánál, 710 méterrel a tengerszint felett fekvő szállodában a korábbi 79 szoba helyett idén már 121 db szobában várják a vendégeket. Az ősfás parkban felépült 11 db különálló, kétszintes privát luxus villa. A megújult szálloda háromszintes wellness részleggel és 11 db, modern technikával felszerelt, minden igényt kielégítő konferenciateremmel igyekszik „Magasan a legjobb” élményt és szolgáltatást nyújtani a rendezvényekre vagy pihenni érkező vendégeknek.

Modern szobáik esetében arra törekedtek, hogy a szobák tágasak, napfényesek és jó elosztásúak legyenek. A szobák mindegyike otthonos belső térrel és hozzá tartozó, megfelelő méretű fürdőszobával rendelkezik. Minden szobából gyönyörű kilátás nyílik a környékre, legyen szó akár a Kékes hegycsúcsáról vagy hegyvidéki, ősfás panorámáról.

A szálloda 121 db szobával rendelkezik, melyből 99 db Superior kétágyas, 9 db Executive kétágyas, 8 db Deluxe kétlégterű szoba, 4 db Lakosztály, 1 db Elnöki lakosztály. Az ősfás parkban további 11 db különálló luxus villa található. Elhelyezkedésük tekintetében választhatók parkra néző és panorámás szobák.

A szálloda ideális környezetet biztosít szakmai rendezvények számára, legyen szó nagyobb létszámú konferenciáról, kisebb létszámú tréningről vagy csapatépítő programról. 3 szinten, több, mint 1000 négyzetméteren, modern és minden igényt kielégítő technikával felszerelt termek találhatók, melyekben felkészült és több éves tapasztalattal bíró csapat biztosítja a rendezvények színvonalas megszervezését és lebonyolítását. 

A termek előterében, elegáns környezetben szolgálják fel a változatos kávészüneti frissítőket. Tapasztalja meg Ön is a Kékes hegycsúcs panorámájával rendelkező Mátra étterem kulináris sokszínűségét, melyben kiválóan ötvöződik a magyar és nemzetközi konyha! Esti szórakozásra kellemes helyszín a Tramini borozó, melynek közvetlen közelében játékterem is található (csocsó, darts, biliárd, ping pong, 1 pályás bowling).

A vendégek a Mátra szívében, tökéletes környezetben pihenhetnek. A szolgáltatások közül kiemelt jelentőséggel bír a kibővített és megújított Panoráma Wellness és Barlang SPA részleg, amely 3 belső szinten, összesen több mint 2000 négyzetméteres wellness résszel, azon belül különféle medencékkel, szaunavilággal nyújt maximális testi és lelki kényeztetést. Szolgáltatások széles köre teszi felejthetetlenné a pihenést, feltöltődést egész évben, úgy mint, a panoráma szauna, gőzkabin, sóbarlang, szénafürdő, tepidárium, élményzuhany, Kneipp taposó, wellness és gyertyafényes pihenők, masszázs helységek. Csoportok számára, külön térítés ellenében lehetőséget biztosítanak a nyitvatartási időn túl, a wellness részleg kizárólagos használatára.

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!