FEB1 Backstage: itt nézheti meg, ha lemaradt róla

Február 1-jén este a FEB1 Backstage-ben felidéztük az elmúlt 28 év turisztikai évadnyitóinak történetét. 

Február 1-jén este a FEB1 Backstage-ben felidéztük az elmúlt 28 év turisztikai évadnyitóinak történetét. Az online eseményen voltak videóüzenetek, élő beszélgetések, közönségszavazás, díjátadó és stand-up műsor is.

Amint arról korábban már beszámoltunk, idén a koronavírus-járvány miatt, 1993 óta először, nem tudtuk megrendezni február 1-jén a Turizmus Évadnyitó Gálát. Helyette hétfő este egy virtuális találkozásra hívtunk minden kedves szakmabelit, amelyet FEB1 BACKSTAGE-nek neveztünk el.

Az esemény résztvevői számára Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója videóüzenetet küldött, amelyet itt nézhet meg.

Gál Pál Zoltán, a Turizmus Kft. ügyvezetője Gundel Takács Gábor műsorvezetővel felidézte az eddigi 28 turisztikai évadnyitó gála történetét.

Az este során videóüzenetben mondták el a Turizmus Kft. munkatársai, ők hogyan veszik ki részüket az évadnyitók szervezésével kapcsolatos feladatokból. Tizenöt szakmabeli pedig arról beszélt – szintén videóüzenetben – mit jelent számára a „FEB1".

A témáról a helyszínen élőben a szakma 3 képviselője, Molnár Judit (OTP Travel), Baldauf Csaba (Kolping Hotel) és Kovács László (La Fiesta Party Service) is megosztotta emlékeit.

Ezúttal sem hiányozhatott az élő gálákon is mindig sikert arató közönségszavazás, amelyen a műsorba bekapcsolódott szakmabeliek ezúttal 7 kérdésre adhatták le voksaikat. Az eredményeket Erdei Bálint (Cityrama) kommentálta.

A műsorban felidézték a turizmus szakma meghatározó szereplőit bemutató és évről évre a február 1-jei évadnyitóra megjelenő TOP50 kiadvány történetét is, amelyet idén – tekintettel az ágazat tavalyi leállására – nem ad ki a Turizmus Kft., de jövőre, reményeink szerint, ismét megjelenhet majd a nagy sikerű kiadvány.

Princzinger Péter, a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány elnöke a második CheckINN Turisztikai Innovációs Verseny tapasztalatairól mesélt, és bemutatásra kerültek az idei díjazottakról készült

A Vodafone Magyarország visszatérő támogató partnere a turizmus gáláknak, nem véletlen, hiszen számos hatékony digitális megoldást kínálnak a turisztikai szektor szereplői számára – ezekről beszélt Dobó Mátyás, a cég vállalati szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese videóüzenetében.

A másfél órás műsort Litkai Gergely stand-up műsora zárta, aki a koronavírus-járványhoz való viszonyunkat a gyász szakaszaira vetítve mesélte el, a humorista "szemüvegén" át.

A házigazda és a műsorvezető abban a reményben búcsúzott el, hogy 2022. február 1-jén ismét élőben találkozhat a szakma a 30. Turizmus Évadnyitó Gálán.

A FEB1 Backstage teljes műsorát, melyet a Smarteq stúdiójából közvetítettünk, ezen az oldalon nézheti vissza, a megtekintéshez csupán nevét és e-mail címét kell megadnia.

A rendezvény közreműködő és támogató partnerei:

turizmus kft.

Vodafone business

hotel&more

city sightseeing budapest

Magyar Turisztikai Szövetség

Széchenyi Pihenőkártya

Szerző: Fucskó Hajnalka

Forrás: turizmus.com