Familypark: 50 év szórakozás és kaland

Ausztria legnagyobb szabadidőparkja, a burgenlandi St. Margarethenben található Familypark 2018-ban ünnepli fennállásának 50. évfordulóját.

Ausztria legnagyobb szabadidőparkja, a burgenlandi St. Margarethenben található Familypark 2018-ban ünnepli fennállásának 50. évfordulóját.
A jubileumi évben a szabadidőpark két vadonatúj attrakcióval, valamint tovább bővülő gasztronómiai kínálattal várja a látogatókat. Idén a kerek évforduló jegyében állnak majd az olyan közkedvelt programok is, mint a Hosszú Nyári Esték, ahol meghosszabbított nyitva tartással várják a vendégeket. 
A nosztalgikus Mesekörhinta (Märchenkarussel) egyfajta tisztelgés a park múltja és eredete előtt. Itt felülhetünk a csodaszép állatfigurák egyikének a hátára vagy tehetünk néhány kört a szelíden ringó és forgó kabinok egyikében. 2018-ban a Familypark történelmi központja, a Meseerdő (Märchenwald) is megújul, a Falusi gazdaság tematikus részlegen található Alpesi jódli (Almjodler) pedig nyolc méteres magasságból kínálja fel a szabadesés fantasztikus érzését. A Vitaminbárnak (Saftladen) és a Pékműhelynek (Backstube) köszönhetően friss gyümölcslevekkel és turmixokkal, valamint gofrival és ízletes süteményekkel bővül a gasztronómiai kínálat.

A 2018-as szezon: március 24. – október 26.

Nyitva tartás: március 24. – szeptember 30.: naponta 9–18 óráig (pénztár/beengedés 17 óráig), október 1–26.: naponta 10–17 óráig (pénztár/beengedés 16 óráig). 
Teljes árú napijegy: 24 euró. A 3 év alatti gyermekeknek a belépés ingyenes!

Különleges rendezvények

2018. március 31. – április 2.: húsvét a Familyparkban

A szezonkezdést követő héten a húsvéti nyuszi meglátogatja Filippót, a szabadidőpark kabalafiguráját és számos húsvéti meglepetéssel kedveskedik a park vendégeinek. A parkban a húsvéti nyuszi barátai, a gólyalábon járó vidám akrobaták is tiszteletüket teszik. A Meseerdőben rendezett húsvéti tojáskereső játék alkalmával pedig fődíjként 4 Familypark-szezonbérletet lehet nyerni.

Júniustól augusztusig: Hosszú Nyári Esték

A Familypark és vendégei 5 szombaton ünnepelhetik a park fennállásának 50. évfordulóját. Ezeken a napokon a vendégek egészen 20 óráig használhatják az attrakciókat. A meghosszabbított nyitva tartás mellett izgalmas keretprogramok gondoskodnak a megfelelő hangulatról. (A pontos időpontokat a www.familypark.at honlapon teszik majd közzé.)