Fagus Hotel Conference&Spa

Az újonnan nyílt Fagus Hotel számtalan lehetőséget kínál vendégeinek. Íme, néhány ötlet, milyen rendezvényeket érdemes Sopronban szervezni.

Partnertalálkozó
A Sopronban található újjászületett szálloda tökéletes helyszín egy partnertalálkozó lebonyolítására: megújult terek és szolgáltatások, exkluzív wellness részleg, kulináris élményeket biztosító bárok és étterem, legmodernebb technikával felszerelt konferenciatermek, gyönyörű kert, kulturális-és sportolási lehetőségek fokozzák a pihentető kikapcsolódást. Egy partnertalálkozó kötetlenebb hangulatával kiemelkedik a tárgyalások sokaságából. Sopron város történelmi belvárosa, neves borai és számos program kínál élményteli lehetőségeket. 

Évzáró rendezvény – erdei környezetben
A szálloda és az azt körülölelő csodálatos Lőverek kitűnő választás egy évzáró rendezvény helyszínéül. A megújult konferenciatermek 50 m2-től 436 m2-ig állnak rendelkezésre legyen szó akár évvégi csapatépítésről vagy karácsonyi rendezvényről. Az egyedi, hetedik emeleti Top Floor meeting room 50m2-en várja a vendégeket, páratlan kilátással a szálloda varázslatos zöld környezetére. A rendezvény utáni lazításra kitűnő helyszín a Fagus Hotel spa és wellness részlege az úszó és élménymedencével, valamint a két szinten található szaunavilággal. 

Károly Kilátó túra
Vegyen részt csapatával egy vezetett túrán a Károly-kilátóhoz, amely az Alpoktól a Fertő tóig, erdős dombokban gazdag, felejthetetlen panorámát nyújt! Szakképzett idegenvezető segítségével megismerhetik útközben a Lővérek történetét, a kilátóból pedig gyönyörködhetnek a Fertő táj és Ausztria nyújtotta gyönyörű tájban. 

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!