ETO PARK HOTEL, ahol a konferencia is élmény!

Önnek is fontos, hogy cége minél több partnerrel legyen kapcsolatban és ezáltal még sikeresebbé és jövedelmezőbbé tegye vállalkozását?

A legfontosabb emberi- és üzleti kapcsolatok mindig egy találkozással kezdődnek. Az ETO PARK HOTEL****superior Business & Stadium ezeknek a személyes találkozóknak, sikeres üzleti megbeszéléseknek, vállalati összejöveteleknek és konferenciáknak ad otthont.

Jöjjön el a győri szállodába, ha fontos, hogy partnereivel egy olyan környezetben találkozhasson, ahol az elegancia van a középpontban, ám mégis komfortos és kötetlen beszélgetések színhelye lehet. Legyen szó akár jelenlegi, akár jövőbeni együttműködésekről, egy hely légköre is pozitív hatással lehet az emberre, elősegítve ezáltal több gyümölcsöző kapcsolat megvalósulását is.

Az ETO PARK HOTEL****superior Business & Stadium:

  • Tökéletes helyszín nagy létszámú konferenciák, csapatépítő tréningek megrendezésére.
  • Több mint 1000 m2 konferenciakapacitása a régióban egyedülálló.
  • A 10 rendezvény- és multifunkciós terem több száz fő befogadására alkalmas.
  • A 400 m2 alapterületű oszlop nélküli ARRABONA bálterem két egyenlő részre osztható. 4,2 méteres belmagasságának és exkluzív kialakításának köszönhetően ideális választás magasszínvonalú konferenciák, elegáns rendezvények számára.
  • A szálloda a legmodernebb audiovizuális technikával felszerelt termekkel rendelkezik.

Válasszon többféle kávészünet közül, majd térjen be NARRABO Étterembe egy finom ebédre, ahol a vendégeknek ízletes, változatos fogásokban lehet részük.

Látogasson el szállodába és erősítse meg céges kapcsolatait Az ETO PARK HOTEL****superior Business & Stadium-ban!

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!