ETO Park Hotel- változatos Indoor és outdoor helyszínek

Önök számára is fontos, hogy a meetingeken túl munkatársai el tudják engedni magukat céges körülmények között?

Eljött az ideje egy eseménydús és emlékezetes csapatépítőnek?

Szállodánk, az ETO PARK HOTEL ****superior Business &Stadium kiválóan alkalmas különböző beltéri, illetve kültéri tréningek megrendezésére. Számunkra a kényelem és a komfort áll az első helyen, így a fárasztó eseménysorozatot ideje alatt étkezési és szállás lehetőségekkel is állunk rendelkezésükre.

Garantáljuk, hogy teljes körű szolgáltatásainknak köszönhetően unalmas pillanatban nem lesz részük.

Rendezvény,- és konferenciatermeink több száz fő befogadására képesek, így a nagy létszám sem jelent problémát

  • minden termünk a legmodernebb audiovizuális technikával van felszerelve, melynek köszönhetően a rendezvényt még színesebbé és érdekesebbé tudjuk varázsolni.
  • 10 rendezvénytermünk nagyobb és kisebb társaságok befogadására is alkalmas, a berendezést az Önök igényei szerint alakítjuk ki, a természetes megvilágítás, sötétítés, klíma, valamint Wi-Fi minden teremben garantált.
  • A 400 m2 -es oszlop nélküli ARRABONA Bálterem két egyenlő részre osztható, belmagasságának és kialakításának köszönhetően kifejezetten alkalmas elegáns rendezvények, nagyobb létszámú társaságok befogadására.
  • Parkolónk is otthont adott már pár céges játéknak, így a kültéri szórakozás is garantált.
  • Amennyiben a csapat szívének kedves egy külsős játék, mi nem zárkózunk el annak behozatalától.

A fárasztó események között NARRABO éttermünk várja Önöket változatos magyar és nemzetközi fogásokkal, ételallergia esetén allergénmentes menüvel, mi gondoskodunk róla, hogy vendégeiknek ízletes és változatos fogásokban legyen részük.

Az este folyamán kötetlen beszélgetésre alkalmas TEMPESTAS BAR-unk, ahol széles italválasztékkel és megannyi italkülönlegességgel, valamint snack kínálattal várjuk kedves vendégeinket.

Látogassanak el az ETO PARK HOTEL****superior Business &Stadium-ba és válasszák kitűnő szolgáltatásainkat, erősítsék meg munkatársaikkal való kapcsolatukat exkluzív körülmények között.

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!