Erősödik az Utazás Kiállítás

Az Utazás kiállítás 2019-re sokat fejlődött a korábbi évhez képest. 

A szervezők szorosabbra vették az együttműködést mind a kapcsolódó szervezetekkel, mind a vállalkozásokkal, ennek eredményeként az esemény összesen 35.000 látogatót vonzott a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba, és ez több mint 25 százalékos növekedés.

A látogatóknak nem csak a száma, de a minősége is javult, több mint 10 százalékuk turisztikai szakember volt, a hétvégi nagyközönségi napokra pedig elsősorban nők és budapestiek látogattak ki, akiknek közel kétharmaduk felsőfokú végzettséggel rendelkezett. Korosztály tekintetében szintén változott a közönség, a látogatók mintegy fele X, harmada pedig Y generációban született.

Ez lehet az egyik oka, a kiállítói érdeklődés növekedésének is, 2019-ben a megkérdezett cégek 63 százaléka jelezte, hogy éves marketing tervének fontos része a rendezvényen való részvétel, a 2020. 02. 27-03. 01. között megrendezésre kerülő Utazás kiállításnak, pedig mintegy 70 százaléka már foglalt. A fennmaradó helyekre érdemes minél hamarabb jelentkezni!

A 2020-as Utazás kiállítás belföldi díszvendége Eger és térsége, külföldi díszvendége pedig Olaszország lesz, bemutatkozásuk mellett a látogatókat olyan programok várják, mint a CheckINN Turisztikai Karrier Expo, a Budapest Boat Show, a Karaván Szalon, a Járatlan Utakon Fesztivál vagy az Afrika Expo és Vásár.

Bővebb információ a rendezvényről és a jelentkezés feltételeiről az oldalon találhatók.

Forrás: Turizmus Online