Elitéttermek a rászoruló fiatalokért

Négy hazai Marriott hotel részvételével folytatódik a „You eat, We give” kampány.

Idén is megvalósul a Marriott International “You eat, we give” kampánya, amelynek keretében a lánc budapesti és kecskeméti szállodái segítik a rászoruló fiatalokat. A Marriott Európa-szintű „World of Opportunity” programjában helyet kapó kezdeményezés fő célja a fiatalok munkanélküliségének csökkentése a kiválasztott jótékonysági partnerszervezeteken keresztül.

A program részeként szeptember folyamán a három budapesti, valamint egy kecskeméti Marriott csoporthoz tartozó hotel éttermei minden felszolgált ebéd és vacsora után 1 euróval támogatják az SOS Gyermekfalvak tevékenységét. Emellett idén először, a nemzetközi akcióval párhuzamban, a lánc hazai vendégei karkötők megvásárlásával is hozzájárulhatnak a program sikeréhez. A hotelenként összesen 150 ékszer értékesítéséből befolyó összeggel a lánc szintén az SOS Gyermekfalvakat segíti.

Az akcióban idén másodjára a DNB Budapest (a Budapest Marriott Hotel étterme), az Oléo Pazzo Mediterranean Bistro (Courtyard by Marriott Budapest City Center) és a Bistorant (Four Points by Sheraton Kecskemét) mellett a The Ritz-Carlton-hoz tartozó Kupola Lounge is részt vesz.

A Marriott ezzel a kezdeményezéssel a rászoruló fiatalok önálló élet- és karrierkezdését támogatja.

Az SOS Gyermekfalvak napi működése során több mint 63 000, 14 évesnél idősebb fiatal számára nyújt segítséget olyan hétköznapi területeken, mint az oktatás, a munka világára való felkészülés, a lakhatás, a szociális és életvezetési készségek, valamint a mentális egészség.

A két szervezet együttműködése nem újkeletű: a program 2012-es indulása óta a Marriott Európaszerte több mint 3 millió euró adománnyal támogatta a karitatív szervezet közel 400 programot magába foglaló tevékenységét. A vállalat dolgozói mindemellett 70 000 önkéntes órában segédkeztek abban, hogy támogassák a fiatalok karrierépítési terveit.

Marriott International

A Marriott International a világ egyik vezető szállodaipari cége, több mint 6.500 szállodával 127 országban, 2017-ben 22 milliárd dollárt meghaladó bevétellel. A céget J. Willard és Alice S. Marriott alapította 1927-ben, amely washingtoni központtal, több mint 90 éve családi kézben van. További információért és szobafoglalásért kérjük, látogasson el a www.marriott.com weboldalra, a vállalat legfrissebb hírei pedig elérhetők a www.marriottnewscenter.com oldalon.

A The Ritz-Carlton Hotel Company, LLC-ről

A The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C., amelynek székhelye az Egyesült Államokban, a Maryland állambéli Chevy Chase-ben található, jelenleg több mint 100 szállodát üzemeltet az amerikai kontinensen, Európában, Ázsiában, a Közel-Keleten, Afrikában és a Karib-térségben, emellett több mint 45 szálloda- és lakóingatlan-fejlesztési projektet folytat 30 országban világszerte. Amennyiben bővebb információt szeretne, vagy szobát kíván foglalni, látogasson el a cég weboldalára www.ritzcarlton.com, a céggel kapcsolatos hírekért pedig keresse a www.news.ritzcarlton.com oldalt vagy csatlakozzon az élő beszélgetéshez, használja a #RCMemories hashtaget, és kövesse a Facebook, Twitter és Instagram oldalainkat. A The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C. a Marriott International, Inc. (NASDAQ:MAR) 100%-os tulajdonú leányvállalata. A The Ritz-Carlton büszkén vesz részt a Marriott Bonvoy programban, ami a Marriott International új hűségprogramja, és felváltja a Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards® és a Starwood Prefered Guests® (SPG) programokat. A hűségprogram a tagoknak a globális márkákon keresztül, a Marriott Bonvoy Moments által páratlan előnyöket kínál, beleértve az ingyenes szállodai tartózkodást vagy az Elite státusz elérését. Ha további információt szeretne a programról, vagy ingyenesen szeretne bejelentkezni, látogasson el a www.MarriottBonvoy.marriott.com oldalra.

Az SOS Gyermekfalvakról

Az SOS Gyermekfalvak olyan non-profit szervezet, amely állami gondoskodásban élő gyermekeket és hátrányos helyzetű, segítségre szoruló családokat támogat. Az 1949-ben létrehozott alapítvány 2.300 programján keresztül több mint egy millió gyermekhez és felnőtthöz ér el 135 országban. Alapvető filozófiájuk, hogy egy gyerek se nőjön fel egyedül, és hogy minden gyermek családi környezetben élhessen biztonságos, teljes életet. Magyarországon 23 ezer gyermek él állami gondoskodásban. Többségük bántalmazás, elhanyagolás, szegénység, a szülők szenvedélybetegsége vagy halála miatt.

Az SOS Gyermekfalvak Magyarországon 400 gyereknek ad szerető, biztonságos otthont nevelőszülői családoknál.

További információ az SOS Gyermekfalvakról a www.sos-childrensvillages.org oldalon, az SOS

Gyermekfalvak Magyarország tevékenységéről pedig a www.sos.hu oldalon található.