Épül a Flow Hotel és Konferenciaközpont

Az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, az Inárcsi pihenő mellett épül a térség legújabb négycsillagos szállodája.

Az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, az Inárcsi pihenő mellett épül a térség legújabb négycsillagos szállodája, amelynek tetejére immár kitűzhették a bokrétát.

A fejlesztő Aranyeső Kft. 2019 végén kezdte meg a mintegy 3 milliárd forintos beruházással megvalósuló szálloda kivitelezési munkálatait, és 9 hónap alatt megépült a létesítmény legmagasabb pontja is. A szállodában 87 szobát, 155 vendég befogadására alkalmas éttermet, egy 200 fős konferenciatermet, wellnessrészleget és konditermet alakítanak ki.

A beruházás – amelyhez nem vettek igénybe állami támogatást – ütemterv szerint halad, a fejlesztő bízik benne, hogy 2022-es tervezett nyitásra az utazási kedv és hajlandóság is visszatér. A ház fő célcsoportját terveik szerint az átutazó vendégek, a Budapestre érkező buszos turisták alkotják majd, emellett konferenciák és esküvők fogadására szeretnénk a hangsúlyt fektetni.

A hotel üzemeltető a Biancoop Zrt. lesz, amely a szintén négycsillagos Gokart Hotelt is üzemelteti Kecskeméten.

Forrás: turizmus.com