Egyedi megoldások Szombathely legújabb boutique hoteljében

Hosszú tervezés és átalakítási munkálatokat követően, 2018. novemberében nyitotta meg kapuit az Artis Boutique Hotel**** Szombathelyen. 

Hosszú tervezés és átalakítási munkálatokat követően, 2018. novemberében nyitotta meg kapuit az Artis Boutique Hotel****, amely Szombathely legújabb és egyben legmodernebb szállodája.

Az elegáns szálloda a belvárosban található, mindössze pár lépésre a város főterétől és történelmi látnivalóitól, 28 tágas szobával - köztük egy lakosztállyal – konferencia teremmel,továbbá fitness teremmel, infra szaunával, étteremmel és egy kávézóval várja kedves vendégeit.

A szálloda tulajdonosai a modern belsőépítészeti megoldások mellett, kiemelten figyeltek az automatizált megoldásokra is, mivel a vendégkör nagy része a városba érkező külföldi üzletemberekből áll, akik az egyszerűen használható, korszerű megoldásokat különösen előnyben részesítik. Ezért is esett választásuk az ASSA ABLOY Hospitality VingCard beléptetőrendszerre, mely a színvonalas kiviteli megoldások mellett, egyértelműen gyors és biztonságos beléptetést tett lehetővé.

„Az Artis Boutiqie Hotelben garantáltan otthon érzi majd magát, akár üzleti útra érkezik,akár családi pihenésre, vagy a barátokkal való felhőtlen kikapcsolódásra vágyik. A teljes egészében felújított, több mint 100 éves épület egyszerre ötvözi magában a korszerűséget és az otthonosságot. A hangulat és a belső kialakítás tökéletes harmóniában van az épülettel,melyben egy négycsillagos boutique hotel minden kényelmét élvezheti.” – mondta el Tóth Eszter, a szálloda igazgatója.

„A szálloda kifinomult belsőépítészeti megoldásaihoz kellett alkalmazkodnunk, és már a tervezési fázisban sikerült megtalálnunk a közös hangot Eszterékkel, ami gördülékennyé tette a munkánkat. A szobai beléptetés mellett, ahol egyedi megjelenésű VingCard Allure paneleket használtunk, a szobák enegriamenedzsmentjét, valamint Elsafe széfeket és abszorpciós minibárokat is szállítottunk.

A telepítést követően egyéb egyedi igények merültek fel, mint például egyes zárak online működése, amelyet bontás és kábelezés nélkül utólag is meg tudtunk valósítani. A VingCard rendszerek nagy előnye a moduláris felépítés, így egy meglévő offline zárat a zár cseréje nélkül egy antenna és hálózati eszközök hozzáadásával könnyedén frissíteni tudjuk. –jegyezte meg Dömse Dávid az ASSA ABLOY Hospitality magyarországi értékesítési vezetője.

 

A VingCard megoldásokról tudjon meg többet a honlapon, vagy az alábbi elérhetőségeken:

Mail: david.domse@assaabloy.com

Telefon: +36 70 905 4646

Forrás: turizmus.com