Édes Mackó Budapesten

Az Édes Mackóban minden a kürtőskalács körül forog.

Madárlátta Kürtős, Kürtős Guba vagy egy kis tejbegríz kürtőskalács darabokkal? Az ország első kürtőskalács-cukrászdájában, amely az ország első állatkerti játszóparkjában – az Állatkerti körúton, a Holnemvolt Várban – nyílt meg, kicsik és nagyok is megtalálják kedvencüket.

Mivel az egész Holnemvolt Várat a kisgyermekes családoknak tervezték, az Édes Mackóban különböző kürtőskalácsos tejes étkeket is készítenek, így például madártejet kürtőskaláccsal, tejbegrízt kürtősdarabokkal vagy kürtős gubát. Természetesen mindez mesés étlapon tálalva, hisz a gyerekek kedvéért a kürtőskalács ínyencségek olyan különleges neveket kaptak, mint Medveálom nasi, Egyszervolt elemózsia, Maci a málnásban vagy Madárlátta desszert. Mindezekhez a gyerekek a finom és egészséges kézműves tejtermékek mellett (málnás tej, habos kakaó, joghurtok), többféle szörpöt és ízes limonádékat ihatnak, míg az anyukáknak, apukáknak, nagyiknak a kávékülönlegességek és a különböző frissítők adhatnak erőt a lurkók Hetedhét Palotában való kalandozásaikhoz.

Persze azoknak sem kell csak álmodozni az Édes Mackó kürtőskalács-kínálatáról, akik nem a  játszópark látogatói, ugyanis a cukrászda az Állatkerti körútra (Széchenyi fürdővel szemben) is nyitva van.

(Forrás: turizmus.com)