Disznóvágós programok a Geréby Kúriában

A disznóvágás szerves része a magyar kultúrának. Aki még nem vett részt egy jókedvű vidéki disznótoron, nem is tudja miből marad ki.

A régi szokásainkat felelevenítve a téli szezonban olyan hamisítatlan disznóvágás programot ajánlunk Önöknek, amikor is szalmával és fával pörzsöljük a disznót, üstben abáljuk a hurkába valót.

A Geréby Kúriában az idén is többféle disznóvágós programot kínálnak egyéni vendégeknek és cégeknek egyaránt. Az érdeklődők kétféle lehetőség közül választhatnak. Kérhetik a látványdisznóvágást vagy kimondott csapatépítő disznóvágást többféle változatos játékelemmel. A kétféle lehetőség között a legnagyobb különbség az, hogy míg látványelemként inkább a passzív nézelődés a cél, a csapatépítő disznóvágáson a kisebb csoportokba osztott csapatok aktív játékos vetélkedőjét kell érteni.

Látványdisznóvágás
Ezt a programot a nevéből adódóan, mint látványelemet kínálják. Választható önállóan (pl. szállás nélkül), vagy szállásos rendezvény keretén belül más egyéb szolgáltatások mellé. A folyamatot profi böllér irányítja és kommentálja.

A programhoz remekül illeszthető a pusztaolimpia nevű játék, melyben az élmény garantált. A nap folyamán tipikus disznóvágásos ételeket szolgálnak fel, a program végén pedig lehetőség van kóstoló csomag elvitelére is. Az étkezésekre, egyéb kísérő gasztronómiai eseményekre (pl: bor- vagy pálinkakóstoló, vendégfogadás lángossal, kenyérlángos sütés a kültéri kemencében stb.) és a programokra személyre szabott ajánlatot állít össze a szálloda csapata.

Csapatépítő disznóvágás (Malackodás a majorban)
Sose találná ki, mi mindenre jó egy vidéki disznóvágás? Csapatépítésre! Garantált kuriózum a csapatépítő lehetőségek széles skálájában, hiszen ilyen programmal egy „hagyományos tréningcég” kínálatában biztosan nem lehet találkozni.

A Program üzenete: „Sok lúd disznót győz!” és ez szó szerint értendő. Sok ügyes, dolgos ember együtt eredményesebben teljesíti a feladatokat. Ha különleges alkalmat keres csapatépítésre, akkor a legideálisabb választás a disznóvágásos csapatépítés. Nem mindennapi kihívások és garantáltan egyedülálló hatás jellemzi a programot.

Koncepció: A disznóvágás profi böllér irányítása alatt a disznó szúrásával és pörzsölésével kezdődik. A disznó szúrása nem a vendégek előtt történik, de kérésre ennek sincs akadálya. A résztvevők csapatokat alkotnak, majd lehetőség van a disznó pucolásánál és a hús bontásánál besegíteni. A disznótoros reggeli után (a programár étkezést nem tartalmaz) kezdetét veszi az igazi csapatmunkát igénylő játékos, humoros vetélkedő. A csapatok tagjai csak egymással szorosan együttműködve tudnak eredményesek lenni, ezért rendkívül fontos a kooperáció szerepe.

A program részletei: A program során a csoportok egymással vetélkedve kimondott disznóvágáshoz kapcsolódó feladatokat kapnak. A humoros, játékos élményprogram bölléroklevéllel zárul. Hagyományos, kézzel tekerős pörzsölő, profi böllér, hurka, kolbász, kacagás. Kell-e ennél több?

A program időtartama (csoportlétszámtól függően): kb 1-1,5 óra
Javasolt résztvevői létszám: 10-100 főig

Jöjjön el Lajosmizsére, egy kis disznólkodás még nem bűn! Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!