Csapatépítés a Velencei tavon!

A CrossWater csapatát meleg szívvel ajánljuk céges csapatépítőkre! Mit kínálnak?! Vízitúrákat, kajakkal, kenuval, SUP-pal!

Mi is az a SUP?!

SUP = Stand Up Paddle (állva-evezés)

A csoport tagjai különböző kirándulásokon vehetnek részt, ahol az általuk választott sporteszközökkel fedezhetik fel (SUP, kajak, kenu) az érintetlen tájat. Minden résztvevő rövid idő alatt sajátjának érezheti a tó nehezen megközelíthető részeit is. Túravezetőik segítségével magabiztos felfedezőkké válhatnak a programok résztvevői!

Kajaktúra&Kenutúra

Lehetőség van egyedül vagy párban evezni! Ez is egy nagyszerű kirándulás, élmény a csapatnak!

Élmény a vízen:

Az érdeklődő csoportoknak a Crosswater csapata profi oktatókkal tart SUP-jóga, SUP-pilates, SUP-hiit órákat. A csapatépítő programokba nagyon jól illeszkednek a lazító, erősítő jógamatracon végezhető órák. A SUP deszka az egyik legkedveltebb eszköz, mivel sokféle módon lehet használni. Teljes élményprogramok megszervezését vállalják a vízen. Ezekhez igény szerint választanak eszközt a résztvevők: SUP és MEGASUP, vízibicikli, úszómatracaik közül.

A kísérletezés hívei és a hagyományos dolgokat kedvelő emberek, csapatok is megtalálják a számításukat náluk! Új, modern „járműveik”, mint a CROSSBIKE önfeledt élményt biztosítanak a vízparti zajos fürdőrésztől távol.

Szörf

Szörfoktatást vállalnak teljesen az alapoktól, a felszereléssel való ismerkedéssel és a szárazföldi oktatással kezdve. Ezután következik csak a vízi oktatás, ahol a szárazföldön megtanultak begyakorlása már a következő szintet jelenti.

Vendégeik az alapokat 1–2 óra alatt el tudják sajátítani. A gyakorlattal rendelkezők részére is tudnak új elemeket mutatni, valamint a korábban megszerzett tudást fejleszteni, színesíteni. Szakmai tanáccsal egyaránt várják a kezdő és tapasztalt szörfözni vágyókat.

1. (Kezdő) szint: Itt lehetőség van az alapok elsajátítására vagy átismétlésére (start, haladás, haladási irányok, forduló).

2. szint: A különböző fordulók és haladási irányok gyakorlása, beach start.

3. szint: A trapéz- és papucshasználat előkészítése, illetve gyakorlása, wasserstart előkészítése.

4. szint: Siklás kisebb deszkával nagyobb szélben trapézzal, a jibe és a wasserstart gyakorlása.

Próbáld ki csapatoddal egyik igazán vidám csapatjátékukat a SUP-Pólót!

A vállalkozó szellemű csoportok egyik legizgalmasabb programja lehet a vidám és hangulatos csapatjáték. Ha az aktív feltöltődés mellett a szórakozás is fontos, akkor a SUP-póló tökéletes választás. Ez a játék a SUP-deszka segítségével remek csapatjáték, ahol a szórakozás és a nevetés biztosított. A játékban egy lyukas lapáttal kell a labdát eljuttatni a kapuba. Ugyanakkor ez a vízen, egy deszkán állva nem is olyan egyszerű feladat.

Többet nem is írunk róluk, tessék kipróbálni! Mi megtettük, és fantasztikus élmény volt! Csak ajánlani tudjuk!