Club Appartement - Hotel am Kreischberg - az Accent Hotels első, országhatáron kívüli szállodája

Az egész évben gyönyörű alpesi táj, a családi- és sportprogramok hosszú sora, valamint a stájer konyha remekei minden évben rengeteg magyart vonzanak Ausztria szívébe, a Mura folyó partjára, Murauba és Kreischergbe....

MurauAz egész évben gyönyörű alpesi táj, a családi- és sportprogramok hosszú sora, valamint a stájer konyha remekei minden évben rengeteg magyart vonzanak Ausztria szívébe, a Mura folyó partjára, Murauba és a sí- és golfpályáiról ismert Kreischergbe.

A kreischbergi sífelvonótól alig száz méterre található Club Appartement - Hotel am Kreischberg 137 apartmannal, szauna részleggel, fitneszteremmel, játszótérrel, házimozival és számos szabadidős tevékenységet kínáló programötlettel várja vendégeit. Az alpesi stílusban berendezett, tágas, erkélyes apartmanokban nappali, konyha, hálószoba és kádas fürdőszoba szolgálja a vendégek kényelmét.

A hotel ingyenes parkolóhelyet és ingyenes Wi - fi internet-hozzáférést biztosít vendégeinek. A szálloda kisállat barát, így a szabadság ideje alatt a házi kedvenceket sem kell otthon hagyni!

Club Appartement - Hotel am KreischbergA hotel egy konferenciateremmel is rendelkezik, mely 20-30 főre kínál ideális helyszínt a meetingekhez, vagy az esti „bandázásokhoz” is. Nagyobb rendezvények esetén az alig kétszáz méterre található St. Lorenzen ob Murau modern, fából épült rendezvénycsarnokát, az akár 350 fő befogadására is alkalmas Kreischberghallet ajánlják. A teremhez 150 négyzetméteres beépített színpad, próbaterem, galéria, nagy előtér és egy jól felszerelt konyha is tartozik.

Csapatépítésekhez különleges külső programokat választhatnak a cégek vagy baráti társaságok, nem mindennapi helyszíneken:
•             élményautózás a Forma 1-es Red Bull Ring Spielberg versenypályán
•             száguldás nyári bobbal a Turrach lejtőjén
•             vadvízi evezés a Mura folyón
•             a világon egyedülálló „vízrelövés” a Schattensee-nél
•             csapatversenyek a hegyen, sütögetéssel egybekötve egy hütténél
•             Murauer látvány Sörmúzeum látogatás
•             golfoktatás és verseny Ausztria egyik legszebb 18 lyukú pályáján.

Bővebb információ: https://kreischberg.accenthotels.com/hu