CHAMPAGNE-SÉTA A DUNA KORZÓN

AVAGY, PÉLDÁTLAN ÖSSZEFOGÁS A DUNA-PARTI SZÁLLODÁK KÖZÖTT A CHAMPAGNE VILÁGNAPJÁN

2019. október 18-án pezsdítően izgalmas kezdeményezés valósul meg Budapest belvárosában. A Champagne Világnapján 3 patinás, egymástól mindössze pár perc sétára elhelyezkedő Duna-parti szálloda úgy döntött, hogy a saját exkluzív, pezsgős programkínálatuk mellett összefognak annak érdekében, hogy a gyöngyöző italok szerelmesei egy egyedi élményséta keretében fedezhessék fel a legelőkelőbb Champagne házak legjobbjait.

A Duna korzó szépségén osztozó Sofitel, InterContinental és Marriott szállodák F&B vezetői egy olyan izgalmas újdonsággal rukkoltak elő, amire korábban sosem volt példa szállodai berkeken belül fővárosunkban. Október 18-án a Champagne hivatalos világnapján saját interaktív programjaik, pezsgős vacsoráik és izgalmas mesterkurzusaik mellett, közösen összefogva egy Champagne-séta programot álmodtak meg, amin bárki részt vehet, aki a világ díjnyertes pezsgőiből 9 különböző ínyencséget kóstolna meg egyetlen üveg kikérése helyett.

Az összefogás egy egyszerű alapötleten nyugszik: aki megvásárolja az általuk kiadott közös Champagne voucher-t a hotelek egyikében, az kedvezményes áron ízlelheti meg a 3 szálloda 3 kiválasztott Champagne házának prémium italsorát, gourmet falatokkal kísérve. A Sofitel Budapest kiemelt partnere a Telmont-, az InterContinental Budapesté a Laurent Perrier lesz, míg a Marriott Budapest a Veuve Clicquot kiváló tételeit hozza el a vendégeknek - csak hogy a Duna sodrásának megegyezően haladjunk a hotelek felsorolásakor. Az igazán lelkesek a felfedezőkörutat – természetesen kötetlen sorrendben- már 12.00-kor elkezdhetik, a programok keretében pedig az egyes márkanagykövetek és képviselők másnap egészen 01.00-ig várják a szállodák éttermeiben és bárjaiban a kedves érdeklődőket.

A három F&B igazgató, a champagne lovag Borsos Gergely (InterContinental Budapest–Corso Étterem & Bár), Lakézi András (Sofitel Budapest-Paris Budapest), valamint Vincze Ádám (Budapest Marriott –Liz&Chain) közösen hisznek abban, hogy ez az összefogás nagyszerű lehetőséget biztosít a Champagne fanatikusok, vagy éppen a kíváncsi, kezdő pezsgő kedvelők számára, hogy elérhető áron, elegáns helyeken merüljenek el világ legelőkelőbb gyöngyöző italainak ízében. Céljuk, hogy az együttműködés a jövő évben még inkább kibontakozhasson, annak érdekében, hogy a prémium ízélményeket kereső célközönség bátrabban válassza kikapcsolódása helyszínéül az ötcsillagos szállodák éttermeit és bárjait. Annyit elárulhatunk, hogy már most számos kreatív ötletet tartogatnak a tarsolyukban…

Az esemény pontos részleteiért kérjük, kattintson a program Facebook eseményére:

https://www.facebook.com/events/997292977291686

További információért forduljon hozzánk bizalommal:

 Horváth Orsolya

orsolya.horvath@marriott.com